6 luni

 Bună dragele mele , astăzi m am gândit să fac o postare mai de suflet.
 De ce zic asta?
 Păi poate pentru că astăzi împlinesc 6 luni de „relație” să i zicem așa cu acest blog , 6 luni în care am încercat să va aduc informații privite prin ochii mei , 6 luni în care am încercat să scriu la timp și până să vina perioadă asta mai urâtă cu bacul eu zic că m am ținut destul de bine de program  , 6 luni frumoase cu postările mele luungi dar interesante zic eu .
 Sinceră să fiu nici nu știu când a trecut atât de repede timpul.
 Am ajuns de la o vizualizare maxim 5 să am vizualizări de peste 100 , bine ce i drept nu la toate poștări dar oricum am depășit media la care mă așteptăm și anume 10 vizualizări :)) și pentru asta sunt recunoscătoare multor persoane și aici am să aduc în vizor doar pe câteva dar să știți că orice comentariu fie el și negativ de la voi , m a făcut să fiu persoană care sunt acum.
 În fine va povesteam de persoanele care m au ajutat și încep cu bună mea prietenă Irina ea face videoclipuri de beauty pe you tube și va invit cu cea mai mare plăcere să o urmăriți https://www.youtube.com/channel/UCUpVAmKI7HUNMfhWLq91sWA , ea mi a deschis într un fel drumul , după ce am „contactat o” să i zicem așa că sună mai frumos , pe you tube și i am zis dacă ar vrea să fac un tag pe care l am făcut și eu iar ea a acceptat și zic că ea mi a deschis drumul deoarece în mai puțin de 10 minute de la publicarea tagului ei pe care va invit să l urmăriți aici https://www.youtube.com/watch?v=dXxQDGvpkXg
 vizualizările mele la acel tag au crescut considerabil de la să zicem 3-5 până în prezent la 268 cea ce e wow pentru mine așa că pe acesta cale țin să îi mulțumesc (Mulțumesc Irina pentru suportul tău  și sfaturile tale).
 O altă persoană care la fel m a învățat numai de bine este Emma acesta are un video blog foarte frumos , sinceră să fiu mie chiar nu mi a dat în gând să fac așa ceva , de la ea am primit multe sfaturi bune cum ar fi să fac facebook pentru pagină de blog și muulte altele https://www.youtube.com/channel/UCf-yoE_TW96V5BXZJWxn9vw , nu prea mai am timp că trebuie să plec să dau probele orale la Limbă Engeleza pentru Bac.
 Oricum mai sunt și alte fete care și au pus amprenta în gândirea mea însă dacă aș începe să povestesc totul ne ar apucă o zi întreagă.
 Încă odată va mulțumes fetelor pentru fiecare sfat pe care mi l a ți dat și sper să fiu aici și peste 6 luni .
 Asta e tot ce am avut de zis , nu uitați că aștept în continuare păreri și sugestii iar voi mă puteți găsi pe:
 Facebook: https://www.facebook.com/pages/Georgiana-Sabinas-beauty-page/277901009058333?ref=hl
 Instagram:GEORGIANASABINA94

2 gânduri despre „6 luni

  1. Multumesc, esti prea draguta! Iti doresc mult succes in continuare cu blogul! Sa nu renunti niciodata la scris, pentru ca ai un stil spontan si interesant, indiferent de subiect! Multa bafta la probele de bac care ti-au mai ramas! Pupici!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.