TAG: Get to know me

Bună dragele mele.
 Nu aveam de gând să postez azi ,  însă am văzut pe blogul Leredanei un tag http://lifeismakeup.com/index.php/2015/01/28/tag-get-to-know-me/ care mi a plăcut foarte mult iar când aceasta m a invitat să îl fac , nu am putut fi decât fericită să l preiau.
 Sper să vă placă și cu ocazia asta să mă cunoașteți mai bine , să îi dăm drumul:

 1. Unde te-ai născut?
 M am născut în Brăila pe 14.10.1994.(știu că întrebarea nu preciza și data dar m am gândit să vi o zic totuși)

 2. Ai fost numită după cineva?
 Da , după nanul meu , de la el a venit numele de Georgiana deși mamei mele îi plăcea mai mult numele de Sabina , așa că a ales să mi pună numele Georgiana Sabina și nu Sabina Georgiana cum vroia ea.

 3. Ultima data când ai plâns?
 După cum v am mai zis și probabil știți , sunt o plângăcioasă așa că mă emoționez destul de rapid și plâng din motive banale , gen am văzut o scenă într un film.Da , hai radeți de mine :))

 4. Ai copii?
 Nu , dar mereu mi am dorit să am o fetiță.

 5. Dacă ai fi altă persoană, ai fi prietenă cu tine?
 Normal că da .

 6. Ai animale?
 Momentan nu și sincer nici nu aș mai vrea deoarece pun suflet și mă atașez foarte repede de animale și ultima oară am avut un peștișor Betta pe nume Oscar care a murit și am fost foarte supărată , dar dacă mi aș mai lua un animal , mi aș lua o pisică , ador pisicile.

 7. Folosești sarcasm?
 Sinceeer da și știu că nu e frumos însă o fac doar cu persoanele care merită.

 8. Ai face bungee jumping?
 Nu cred , sunt foarte panicoasa și mai ales că am și rău de înălțime , cu siguranță  nu aș face.

 9. Care sunt cerealele tale favorite?
 Mmm , nu știu , niciodată nu m am gândit la asta , îmi plac foarte mult cerealele și atunci când îmi iau ,iau de la diferite firme , nu am o favorită , îmi plac toate.

 10. Ce culoare au ochii tăi?
 Verzi.

 11. Scarry movies sau happy endings?
 Cu siguranță scarry movies , pentru că ador filmele horror dar și cele cu happy endings îmi plac dar totuși aleg scarry movies.

 12. Ai frați sau surori?
 Nu , sunt singură la părinți.

 13. Computer sau TV?
 Computer cu siguranță , deoarece în ultimul timp nu prea mai găsesc emisiuni interesante la Tv , pe 7 februarie începe Supermodels by Cătălin Botezatu și sigur mă voi uita dar în rest nu prea mai stau la tv.

 14. Care este primul lucru pe care îl observi la o persoană?
 Cu siguranță ochii , deoarece așa îmi pot da seamă dacă o persoană e bună sau nu , știți cum se zice , ochii sunt oglinda sufletului.

 15. Care este mirosul tău preferat?
 Din punct de vedere al mirosurilor sunt o ciudată , îmi place să miros totul , până și machiajele și cremele și ojele uneori , iar mirosul preferat e cel de portocală , ceai cald , capuccino și nu știu deobicei gravitez către mirosurile dulci , fructate sau elegante .

 16. Cel mai lung timp pe care l-ai petrecut departe de casă.
 Recunosc că nu prea am petrecut prea mult timp departe de casă  , maxim o luna ,pentru că studiez la mine în oraș și oricum nu aș rezistă departe de casă.

 17. Ai talente speciale?
 Poziția lotus se pune? dacă da , cred că asta e   una dintre talentele mele speciale , altceva nu știu , îmi place să scriu cântece și poezii , nu știu se pune? ziceți mi voi.

 18. Ce hobby-uri ai?
 Îmi place să mă machiez și să machiez și pe alte fete ,  scriu pe blog și după cum vedeți de un an o fac și încă nu m am plictisit ,  să scriu poezii și alte cele cum am mai zis și la întrebarea precedentă , ce mai îmi place oare? aa da , îmi place să ascult oamenii și să le dau sfaturi ca și un psiholog și mai îmi place să cânt și să dansez și muulte altele.

 19. Ești îndrăgostită?
 Momentan nu , dar cine știe ce va urma.

 Fetelor sper că v a plăcut să mai aflați una , alta despre mine , a fost totul foarte spontan nu mă așteptam să scriu și azi pentru voi pentru că am alt material în desfășurare pentru sâmbăta asta dar , nu e nici o problemă dacă am scris azi și nu vineri

 V am pupat , să aveți o seară plăcută în continuare!

 PS:Nu am etichetat pe nimeni pentru că oricine vrea să facă acest tag e liber să o facă , ba mai mult  , dacă l ați făcut deja aștept jos în comentarii linkul către postare sau dacă nu aveți blog puteți să mi lăsti mai jos răspunsurile voastre

6 gânduri despre „TAG: Get to know me

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.