Vreau sa invat mai multe!!!

Bună dragele mele.
 Știu că postez destul de târziu dar tocmai ce am luat o decizie importantă atât pentru mine cât și pentru blogul meu și anume:M am decis să mă înscriu și eu la școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris , pentru că de ce? este o șansă extraodrinara pentru mine să mi dezvolt abilitățile cu privire la blog , să aflu informații noi să învăț de de la cei mai buni în domeniu.
 Am stat destul de mult să mă gândesc dacă să mă înscriu sau nu și până la urmă cred că am făcut ceea mai bună alegere , indiferent că voi fi aleasă sau nu , este un mare pas pentru mine că am avut curjaul să mă înscriu.
 Fiind o persoană căreia îi place să știe totul dinainte , a trebuit să caut pe internet și să văd „povești” de la cei care au participat în anii precedenți , menționez că cei de la L’Oreal sunt la ceea de a 3 ediție a acestei școli .
 Sinceră să fiu nu știu ce mă recomanda pentru a fi una sau unul din cei 30 de participanți însă sper să ajung să fiu deoarece îmi doresc foarte mult să mă dezvolt pe această cale și dacă nu voi reușii să fiu acceptată printre cei 30 , voi mai încerca și la anul dacă se vor mai face astfel de cursuri , așa că urâți mi succes.
 Fetelor dacă și voi aveți minim 18 ani și aveți un blog de beauty măcar de 1 an , va invit cu ceea mai mare plăcere să vă înscrieți pentru că e o oprtunitate ce nu mertia ratată.http://www.beautyblogging.lorealparis.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.