Obiectivele lunii februarie

16523182_1261366070575874_776809039_o.pngBună și bine te-am găsit.

Iată că a trecut și prima lună din an, pentru unii mai ușor, pentru alții mai greu, pentru mine a fost de bine, sunt pe plus.

Nu o mai lungesc și încep cu lucrurile care mi-au ieșit din luna ce tocmai a trecut:

1)Să încep o carte nouă, aici sunt cea mai mândră deoarece am reușit să citesc nu una, nu două ci trei cărți într-o luna, ceea ce e extraordinar, se vede că mi-au priit aceste mici vacanțe avute.

2)Să mă apuc serios de invavat, eu zic că mi-a reușit, am lucrat și la lucrarea de diplomă, am început să fac tot felul de schițe, foicele, rezumate deci încă un plus pentru mine.

3)Să încep o nouă serie de postări și aici primesc un punct deoarece am început seria Interviu de frumusețe, un proiect foarte important pentru mine, care sper să îți placă.

4)Să încerc să schimb rutină și să încep ceva nou și aici sunt îmbunătățiri pentru că am început să mă apuc de gătit iar în ceea ce privește rutina, am găsit cheia perfectă cu ajutorul BuJo.

5)Să fac exerciții de dicție, de asta am uitat complet, altfel aș fi luat punctajul maxim, oricum eu zic că m-am descurcat destul de bine.

Pentru luna februarie mi-am propus să:

1)Beau mai multe lichide, luna asta am cam tras chiulul iar pentru mine apa este un lucru foarte important, bine, pentru toată lumea este însă eu urmez terapia Bowen pentru problemele mele de spate iar băutul apei este un lucru sacru în această terapie.

2)Să încerc să diversific produsele, în ultimul timp am observat că am folosit același blush, același tuș, același rimel și produsele se adună și eu vreau să cumpăr mai multe și nu pot să mai fac asta așa că vreau să fac o diversificare sau chiar un project pan.

3)Îmi doresc să nu mai fiu atât de sedentară, mai ales de când a dat zăpada, am mers extrem de puțin pe jos, mă deplasez peste tot cu mașină și chiar nu e bine.

4)Vreau să îmi termin cartea de colorat pentru adulți, nu mai am foarte multe pagini dar chiar încerc să îmi găsesc timp în fiecare seară pentru ea.

5)Vreau să petrec timp de calitate cu părinții și prietenii mei dragi, ieri am ieșit cu mamă în mall ca fetele, mi-a adus aminte de copilărie, a fost frumos.

Eu asta mi-am propus pe luna februarie, tu?

Nu uita că noi ne revedem curând cu o nouă postare, până data viitoare:

Pupici și multă sănătate!!!
 

38 de gânduri despre „Obiectivele lunii februarie

  1. E bine asa, inainte faceam si eu la fel,deci e total ok, uneori imi place si mie sa las totuo sa curga de la sine dar totusi imi scriu eu niste obiective undeva ca am impresia ca daca nu le scriu undeva, nu se intampla, nu stiu daca am sens.

   Apreciază

  1. E bine si asa, problema cu mine este faptul ca in contimuare cumpar produse, ele se aduna, le folosesc pe cele mai noi (evident) si asa ajung sa imi expire produsele si sa le aruncla gunoi.Multumes mult, mai incearca.

   Apreciază

 1. Bune obiectivele tale pentru luna februarie, m-am regasit in cateva: sa fac mai multa miscare, sa beau mai multa apa. Cred ca este foarte important si util sa asternem pe o foaie ce ne propunem de la luna la luna si sa urmarim la final cat de multe am reusit sa bifam. Satisfactia ar fi enorma sa vezi ca ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus acum cateva saptamani!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.