Interviu de frumusete #5 Ioana114

18815968_1377753552270458_1205076296_n.jpg

Bună şi bine te-am găsit.

Ştiu că azi nu era ziua mea de postat însă având în vedere că postez interviul de frumuseţe în ultima zi a lunii, m-am gândit să mut un pic orarul şi sper să nu fie vreo problemă.

Azi, cea care mi-a acceptat provocarea se numeşte Ioana dar tu s-ar putea să o ştii după numele Ioana114, cum zic de fiecare dată, dacă nu o ştii pe Ioana, citeşte acest articol şi apoi du-te pe canalul ei şi abonează-te, nu o să îţi pară rău.

Eu cu Ioana am şi reuşit să vorbesc prin intermediul skype-ului (apar într-un clip, îmi era mega rău dar nu puteam rata ocazia asta) şi este o persoană minunată, are un suflet foarte blând şi frumos, aş sta ore în şir să o ascult, aşa că am fost super încântată când mi-a acceptat propunerea şi sper că şi ţie să îţi placă propunerea din luna aceasta, nu vreau să o mai lungesc şi trec la întrebări:

1)Bună Ioana, mă bucur că ai decis să ţi faci simţită prezenţa la mine pe blog, pentru cele care nu te cunosc, ce face Ioana pe you-tube?
Bună!!! 🙂 Ce fac eu pe YouTube? Aproape de toate, haha! 🙂 Mă axez mai mult pe machiaj, îmi place să împărtăşesc cu persoanele care mă urmăresc pasiunea asta, fie că e vorba de un ruj nou, un machiaj pentru o ocazie specială sau un tutorial în care vorbesc despre sprâncene sau vopsitul părului, dar pe canalul meu mai găsiţi şi provocări, vloguri, şi altele.

2)Ştiu că tu stai în America, care este produsul cosmetic pe care ţi l-ai dorit să îl încerci când ai ajuns prima oară în America, dar produsul care îţi lipseşte din România?

Înainte să plec din România nu eram atât de pasionată de cosmetice precum sunt acum 🙂 Când am ajuns aici nici  nu îmi stătea gândul aşa de mult la machiaj. Ţin minte că primele cosmetice pe care le-am cumpărat aici au fost de la L’Oreal – fondul de ten, pudra, blush, anticearcan – toate din gama True Match. În schimb am fost tare bucuroasă să găsesc produse MAC aici, hehe! Când am plecat eu din România nici nu auzisem de MAC, nu cred că multă lume din România ştia de MAC pe vremea aia, dar mereu vedeam fetele din afară folosind produsele lor în tutoriale şi mi-am dorit şi eu să le încerc.

Nu eram fidelă unui anumit produs cosmetic când locuiam în România, aşa că nu pot să numesc unul anume care îmi lipseşte, în schimb pot să spun că îmi lipseşte firma Oriflame 🙂 Când eram la liceu mereu eram nerăbdătoare să vină colegele mele cu noile cataloage, ca să le răsfoim în pauze şi să vedem ce îşi dorea fiecare.

3)Eşti mama a doi băieţi, cum reuşeşti să ţi faci timp pentru tine?Ce faci în timpul tău sau me-time?

Nu ştiu cum se vede din afară, dar să ştii că nu prea reuşesc să îmi fac timp pentru mine 🙂 Timpul meu liber este atunci când dorm băieţii, iar atunci când ei dorm, de obicei sunt alte lucruri de făcut. Când prind un moment liber încerc să filmez un clip pentru YouTube, sau să editez, iar ca să pot să fac asta de multe ori stau trează până pe la 2:00am, şi a două zi o iau de la început cu datoria de mămică.
Multă lume mă întreabă când am timp să mă machiez sau să mă aranjez cu doi copii mici. Adevărul e că nu sunt aşa aranjată în fiecare zi 🙂 Multe zile le petrec fără niciun strop de machiaj, şi uneori nici nu apuc să mă schimb de pijamale :)) Când mă machiez şi îmi fac părul, de obicei am un copil care mă ţine de un picior, unul care trebuie să meargă la baie, unul care vrea apă şi după aia varsă apă pe jos, sau trebuie să mă opresc din două în două minute să îi despart pe băieţi pentru că se ciondănesc, şi tot aşa :)) Un machiaj care ar trebui să-mi ia maxim 20 de minute îmi ia câte o oră, chiar mai mult uneori.

4)Ce nu îţi place la modul tău de gândire?

Cred că nu-mi place faptul că sunt „negativă” de multe ori. Pesimistă dacă vrei. Mereu mă gândesc la care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla într-o situaţie. Soţul meu mă întreabă des de ce trebuie să mă gândesc tot timpul la lucrurile care pot merge greşit? Şi răspunsul meu la asta e că trebuie să fii tot timpul pregătit pentru ce e mai rău. Asta cred că îmi fură de multe ori din bucurie, dar cred că sunt aşa pentru că am trecut prin multe şi am fost „arsă” de multe ori, aşa că prefer să fiu precaută.

5)Care este locul în care îţi place să te duci ca să te reculegi atunci când eşti într-o pasă proastă?

Când sunt într-o pasă proastă, de obicei trebuie să plâng că să mă descarc 🙂 Sau să mă duc la cumpărături, haha! :)) Singură dacă se poate. Mă relaxează foarte mult cumpărăturile. Mă distrag, mai bine zis.

6)Am văzut că eşti o persoană care se emoţionează foarte rapid, care este ultimul lucru care te-a făcut să plângi?

Exact, cred că sunt una dintre cele mai plângăcioase persoane pe care le poţi întâlni :)) Nu pot să îmi ascund emoţiile deloc, fie că e vorba de bucurie sau tristeţe. Ultima dată am plâns pentru că m-am simţit copleşită şi singură. În acel moment mi-aş fi dorit să am familia mea aproape, să am unde să mă duc când simt nevoia să vorbesc cu cineva sau când am nevoie de un sfat.
7)Pe sfârşit, un salut pentru cititioarele frumuseteavorbeste.com !?

În primul rând îţi mulţumesc ţie că te-ai gândit să faci acest articol despre mine, şi tuturor cititoarelor că şi-au luat din timp să-l citească.

Fetelor, doamnelor şi domnişoarelor, va rog să fiţi bune 🙂 Cu voi înşivă, cu cei din jur, şi cu cei din mediul online. Nu costă nimic, iar atunci când eşti bun şi amabil cu cineva te simţi mult mai bine decât atunci când eşti răutăcios. Binele atrage bine 🙂
Cam atât. V-am pupat, pa! :*

Nu-i aşa că e o drăguţă? asta a fost tot, sper că ţi-a plăcut şi sper că o să te abonezi la canalul ei deoarece chiar merită.
Pe Ioana o găseşti pe you-tube, facebook, instagram, snapchat (ioanayoutube).
Te-am pupat şi până data viitoare:
Să ai o zi superbă!!!

 

24 de gânduri despre „Interviu de frumusete #5 Ioana114

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.