Vreau sa public o carte!!!

book-2363881_1920.jpgBună şi bine te-am găsit.

Azi vreau să vorbesc despre una din vechile mele pasiuni şi anume scrisul, după cum îţi spuneam şi în articolul cu obiectivele lunii, mi-am propus să mă reapuc de scris şi asta am şi făcut.

Nu mă consider cea mai bună în asta, ştiu că mai am de muncit însă ştiu că îmi doresc un lucru, îmi doresc să public o carte.

Am început să scriu poezii de la o vârstă mică, am participat şi la un concurs de compuneri, am avut poeziile puse la panoul şcolii, ai înţeles tu ideea.

De când am citit cartea Lecţii de magie scrisă de Elizabeth Gilbert, am început să scriu iar, ba chiar să mă interesez despre modul în care aş putea să public o carte.

Momentan sunt axată mai mult pe poezii deoarece simt că se scriu mai uşor şi pot să vorbesc pe mai multe teme, însă ştiu că lumea nu prea apreciază poeziile şi că în ultimul timp se vând mai bine romanele.

Este un vis pe care mi-l doresc mult să îl transform în realitate, ştiu că am promis că voi posta şi câteva din creaţiile mele, însă motivul pentru care nu am făcut-o până acum este faptul că am tot sperat că într-o bună zi le voi publica şi nu vreau să le vadă nimeni până atunci.

Eu cred în legea atracţiei, cred că dacă îmi doresc un lucru cu toată ardoarea, îl pot avea, ştiu că postarea asta a fost super scurtă dar am vrut să spun ce am pe suflet în acest moment.

Ţi-am spus că momentan trec printr-o perioada grea cu şcoala, aşa că articolele mele au un pic de suferit dar am să încerc să nu renunţ pentru că atunci când postez mă simt fericită şi mie mi place să fiu fericită.

Tu ce spui, crezi că o să reuşesc? Dacă aş publica un volum de poezii pe diverse teme, ce titlu ar trebui să îi pun?

Mulţumesc că îmi eşti alături şi sper că ţi-a plăcut, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

 

26 de gânduri despre „Vreau sa public o carte!!!

  1. sincer, cred ca e foarte fain sa crezi in tine! si eu scriam poezii in liceu, de atunci m-am lasat de sportul asta, dar am cateva publicate intr-un volum al cenaclului din care faceam parte. uneori ma minunez de ce minte aveam atunci, dar de multe ori as vrea sa vad daca mai pot sa scriu versuri asa usor cum o faceam. poate ma reapuc si eu, cine stie? pana atunci, tu urmeaza-ti visul, ca tare frumos e sa ai unul!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sotul meu imi spune mereu sa scriu si sa public o carte. Asa ca te sustin si eu in decizia ta. Stiu ca e important sa fii sustinut si impins putin de la spate. Nu e greu, e frumos si la final o sa fie frumos! Spor si bafta!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Eu mai nou am o gluma: „voi ajunge o scriitoare celebra”, dar daca ma gandesc bine, e si un sambure de adevar acolo, adica mi-as dori asta. Si eu planuiesc sa incep cu un volum de poezii, chiar daca nu se prea cauta azi. Asa ca iti urez succes! Sa ne urmam visurile, zic, nu?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.