15 ani de Dacia Plant (concert Phoenix)

fb_concert_aniversar-768x432.jpgBună şi bine te-am găsit.

Azi vreau să împărtăşesc cu tine o veste, cei de la Dacia Plant împlinesc 15 ani şi pentru că vor să sărbătorească într-un mare fel, o să organizeze pe 2 iulie un concert Pheonix în Piaţa Sfatului din Braşov, sună bine nu?

Dar hai să vorbim un pic şi despre cum a luat fiinţă această companie:

Dacia Plant a fost fondată în anul 2002 de câţiva tineri pasionaţi care au vrut să demonstreze că produsele naturale sunt eficiente, sigure şi îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoşi.

Cei 13 ani de cercetări în industria alimentară şi farmaceutică, de colaborări cu nume de excepţie în domeniul medical şi farmaceutic, îmbinate cu experienţa în fitoterapie şi viziunea fondatorului au făcut ca Dacia Plant să ajungă în topul celor mai apreciate companii româneşti de suplimente alimentare.

Dar poate mai presus decât orice, la succesul companiei a contat grijă pentru consumatorii produselor Dacia Plant. Am ştiu încă de la început că suplimentele de calitate pot fi făcute doar cu ingredientele cele mai bune şi la standardele tehnologice cele mai înalte.

dacia-plantNu ştiu despre tine, însă eu am o relaţie destul de veche cu cei de la Dacia Plant, fiind o iubitoare de ceaiuri, părinţii mei mereu cumpărau, aşa că niciodată nu ne lipseau din casă.

După, am descoperit că cei de la Dacia Plant fac mai mult decât ceaiuri, au şi Comprimate (103),Siropuri (13),Tincturi ,(77)Gemoderivate ,(2)Pulberi (3),Ceaiuri ,(57),Produse alimentare (13) .

Din ce am încercat eu de la ei şi ştiu că a funcţionat şi chiar pot să recomand, sunt ceaiurile şi siropurile, mai ales cele pentru răceală, chiar ultima oară când am fost răcită am folosit Calmotusin,calmotusin-sirop-200ml-daciaplantPlus că preţurile sunt foarte avantajoase iar cei de la Dacia Plant ştiu mereu cum să ne atragă prin diferite promoţii, mie mi plac în special cele 1+1 .gastrocalm-comprimate-1_1-revizuite_1Pe site-ul https://www.daciaplant.ro/  găseşti şi un catalog cu produse aşa că spor la cumpărături!!!

Sunt sigură că şi tu ai încercat măcar un produs, aşa că vreau să te provoc să îmi spui:Care e produsul tău preferat de la Dacia Plant sau ce ar trebui să încerc de la ei?

Sper că ţi-a plăcut articolul şi că dacă pe 2 iulie eşti în Braşov, o să participi la concert, noi ne revedem curând cu o nouă postare, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

34 de gânduri despre „15 ani de Dacia Plant (concert Phoenix)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.