Interviu de frumusete #7 Bianca Cosmeticlover

20504088_1440402942672185_2020544682_n.jpgBună şi bine te-am găsit.
Pentru azi am pregătit un nou interviu de frumuseţe, dacă am rămas în urmă cu muuulte postări, am zis că măcar pe aceasta să reuşesc să o pun, aşa că asta o să fac iar invitata din luna aceasta este Bianca de pe canalul Bianca Cosmeticlover, persoana cu cea mai caldă voce pe care am auzit-o, e imposibil să o auzi şi să nu te îndrăgosteşti iremediabil de vocea ei finuţă.


Sunt sigură că şi tu o să o îndrăgeşti la fel de mult ca şi mine şi ca să nu o mai lungesc îi dau drumul cu întrebările:

1)Bună Bianca, mă bucur că ai acceptat să răspunzi curiozităţilor mele, pentru început, aş vrea să ne spui câteva lucruri despre tine, cine e Bianca Cosmeticlover?

În primul rând, vreau să ştii că îmi face plăcere să răspund acestor întrebări. Am citit rubrica ta de la început şi îmi place.
Bianca Cosmeticlover este un nickname definitoriu pentru mine. De când mă ştiu, am fost pasionată de cosmetice şi online. Am avut un blog pe Yahoo360, apoi pe Blogger şi la un moment dat am zis să încerc şi pe Youtube. Fiind timidă în faţă camerei, n-am crezut nicicând că voi avea popularitate pe YouTube, dar azi, mă pot mândri cu o comunitate frumoasă. Pentru unii poate părea puţin, având în vedere că am 4 ani de YouTube, dar pentru mine a fost mai important să-mi clădesc canalul pe sinceritate şi videouri făcute cu dedicare, fără clickbait sau videouri sponsorizate pt a face bani.
Iar pentru fetele care vor să ştie mai mult despre viaţă mea personală, trebuie să ştiţi că sunt foarte băieţoasă( deşi nu par). Atât la serviciu, unde lucrez mai mult înconjurată de bărbaţi, cât şi acasă unde îmi ajut soţul în afaceri, toate implică o muncă dedicată bărbaţilor, în care eu am reuşit să-mi fac un traseu clar. Băieţelul meu e una din cele mai mari fericiri ale mele, aşa că uneori sunt prea mămoasă şi niciodată nu-i pot rezista. Am o fobie cu ordinea în casă şi nu-mi place deloc să gătesc, dar o fac chiar des, pentru că e foarte important pentru mine ca familia mea să fie bine îngrijită. Iubesc călătoriile, sunt paralelă cu zona de fashion şi iubesc pisicile.

2)Am văzut că eşti foarte bine documentată în ceea ce priveşte zona skin-care, ai vreun produs pe care îl recomanzi?

Decât să numesc un produs anume, va recomand mai degrabă, un ingredient cheie pe care îl iubesc în ultima perioada. Niacinamida sau vitamina b3, este un ingredient foarte benefic pielii noastre şi îl puteţi găsi în multe creme sau seruri. Ajută pielea să se regenereze mai repede şi protejează bariera naturală a pielii, lăsând pielea luminoasă şi echilibrată. Cred că orice tip de piele, indiferent de vârstă, poate beneficia de pe urma acestui ingredient.

3)Enumeră trei produse de machiaj pe care le-ai tot recumparat?

Catrice Camouflage Cream-un corector foarte bun pentru a ascunde imperfecţiunile.
Essence Make me Brow- o mascara colorată pt sprâncene, care oferă puţină culoare şi îmi ţine sprâncele cuminţi toată ziua.
Rimmel Stay Matte powder- o pudra ieftină care nu încarcă tenul.

4)În ultimul timp te văd foarte atrasă de planificare, de ce consideri că e important să ne planificăm ziua?

Eu sunt zodia fecioara, aşa că sunt setată din naştere pe organizare. Dar oricine îşi ia timp să facă o lista şi un plan pentru ziua următoare, e cu un pas înaintea celorlalţi. Te trezeşti cu un plan de acţiune pentru ziua respectivă şi când începi să bifezi taskurile efectuate, ai o satisfacţie care te ajută să ai un nivel optim de energie până la finalul zilei.
Şi cred că e foarte importantă motivaţia ta personală: pune-ţi o ţintă mare pt care să lupţi în fiecare zi, până când vei ajunge la succes.

5)Eşti mămică şi ştiu că asta îţi consumă mult timp şi energie, cum reuşeşti să îmbini youtube-ul cu familia?

Pentru mine familia este cea mai importantă. Din fericire, am avut mereu sprijinul familiei mele. Cu toate că YouTube-ul implică multă muncă, niciodată nu am pus acest hobby mai presus de familie. E vorba din nou de o organizare bună şi de cunoaşterea priorităţilor. Filmez în week-end şi editez seara după ce toţi adorm şi totul e în ordine.

6)Eu cred că fiecare are un scop în viaţă, care crezi că este scopul tău?

Aşa este. Scopul meu principal în viaţă este să fiu apropiată de Dumnezeu. Am observat că asta, aduce împlinire în toate celelalte aspecte ale vieţii mele. Îmi aduce fericire şi satisfacţie, mă accept pe mine, mă port bine cu oricine aş interacţiona şi pur şi simplu, transmit mai departe fericirea pe care am primit-o. Mi se pare că nu e nimic mai greu de obţinut, dar mă lupt zilnic să fiu mai bună.
Se spune că avem în interiorul nostru 2 lupi. Unul bun şi unul rău. Cel bun se hrăneşte cu lucruri bune şi frumoase. Cel rău se hrăneşte cu supărare, invidie, răutate. Depinde de noi pe care alegem să-l hrănim…

7)Pe final un salut pentru cititoarele https://frumuseteavorbeste.com !?

Va mulţumesc că mi-aţi acordat din timpul vostru. Îmi doresc ca prin intermediul acestui interviu să mă cunoaşteţi mai bine. Numai bine va doresc!

Mulţumesc mult, o zi bună !

Acestea au fost răspunsurile Biancăi, sper că ţi-au plăcut, atât ele, cât şi întrebările puse de mine şi dacă te-am făcut curioasă, pe Bianca o găseşti pe you-tube, facebook, instagram.
Până la un nou articol, sper să ai:
O zi superbă!!!

 

 

 

22 de gânduri despre „Interviu de frumusete #7 Bianca Cosmeticlover

    1. Hihi, ma bucur, sa stii ca nu esti neaparat atipica zodiei fecioara, in fiecare zodie exista doua tipologii din zodia respectiva, o parte sunt intr-un fel, o parte intr-un alt fel, eu si cu prietena mea cea mai buna suntem amundoua balanta si nu semanam in multe privinte.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.