Recenzii: Talente ascunse de Amanda Quicq

20993348_1460592587319887_1883446460_o.jpgBună şi bine te-am găsit.
Pentru azi am o nouă recenzie de carte, acum ceva timp îţi arătam într-o postare că am primit o carte şi anume Talente Ascunse de Amanda Quicq, cineva s-a arătat interesat de aceasta şi mi-a spus dacă îi pot face o recenzie aşa că asta şi vreau să fac.

Am încercat să mă documentez un pic înainte, să văd dacă face parte dintr-o serie sau ceva, nu am găsit nimic concret, cert e că Amanda Quicq a scos destul de multe cărţi şi chiar mă bate gândul să mai citesc şi altele.20993543_1460592593986553_1965865048_o.jpgPovestea începe cu Serenity Makepeace (ce nume sugestiv) care vrea să îşi angajeze un specialist în gestionarea afacerilor, deoarece aceasta deţinea o băcănie pe care vroia să o extindă.20991372_1460592600653219_204499964_o.jpgCaleb Ventress acceptă propunerea şi uite aşa, cei doi devin parteneri şi nu numai, deoarece pe parcurs se leagă o frumoasă poveste de dragoste între cei doi.

Totul ar părea frumos, cu excepţia faptului că Serenity este şantajată, acesta fiind subiectul principal al cărţii, cei doi parteneri încearcă să afle cine este cel care o şantajează pe Serenity, obiectul şantajului fiind nişte poze nud cu aceasta.

La început Caleb este foarte revoltat deoarece are sentimente pentru partenera lui şi nu concepe de ce această ar fi făcut astfel de poze, el vine cu un bagaj din trecut legat tot de acest subiect, deoarece şi familia lui a fost şantajată tot cu nişte poze compromiţătoare, fapt care îl face să retrăiască nişte amintiri dureroase, având în vedere că ambii lui părinţi sunt morţi.

Până şi la capitolul asta se aseamănă cei doi, deoarece nici Serenity nu îşi cunoaşte părinţii, a fost crescută de cei din oraşul Witt’s End, fiecare locuitor a învăţat-o câte ceva, lucru care, o să vezi că îi va prinde bine pe parcursul cărţii.

După ce au semnat contractul, aceştia încearcă să vadă cine ar fi putut să o şantajeze cu acele poze pe Serenity, ajung la concluzia că responsabil este chiar cel care a făcut pozele şi anume Ambrose, însă descoperă că acesta a murit şi încep să facă pe detectivii.

Între timp relaţia lor de dragoste ajunge la un nivel mai avansat, sunt şi nişte scene mai picante între ei, descrise cam în amănunt, lucru care pe mine nu mă deranjează dar nu ştiu dacă este pe placul tuturor, am zis că ar fi bine să menţionez şi asta.

Până la urmă reuşesc să afle adevărul şi sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un astfel de deznodământ, m-a ţinut cu sufletul la gură.

Şi cred că mă opresc aici cu detaliile, acum aş vrea să spun un pic părerea mea, mie sincer începutul mi s-a părut un pic tras de păr, deoarece nu înţeleg motivul pentru care Serenity îi spune noului ei partener Caleb, că este şantajată, dar am trecut totuşi peste.21017571_1460592610653218_1228777367_o.jpgMi-a plăcut totuşi îmbinarea asta între mister, comedie, romantism, chiar mi s-ar fi părut plictisitoare să o ţină doar pe mister şi atât.

De asemenea, mi s-a părut foarte interesantă povestea de viaţă a personajelor, faptul că deşi amundoi erau orfani, proveneau din medii de viaţă diferite, el era un bărbat cu o familie importantă, cu multe firme şi posibilităţi financiare, ea se descurcă singură şi încerca să îi ajute şi pe ceilalţi.

Un alt plus ar fi dialogurile, eu în general nu sunt mare fană a cărţilor cu descrieri lungi, alambicate şi fără rost, îmi plac mult dialogurile şi în cartea asta o să găseşti multe, apar şi descrierile, nu zic nu, dar nu predomină ca în alte cărţi citite de mine.21017895_1460592613986551_535770884_o.jpgPer total eu zic că este o carte care merită, este o lectură destul de uşoară şi chiar ţi-o recomand.

Sper că ţi-a plăcut articolul de azi şi că te-am inspirat iar întrebarea de azi este: Ce gen de cărţi preferi?

Aştept răspunsul tău în comentarii iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

18 gânduri despre „Recenzii: Talente ascunse de Amanda Quicq

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.