Obiectivele lunii octombrie

calendar-2626675_1280.jpg

Bună si bine te-am găsit.

Luna septembrie s-a dus oficial, așa că mă simt datoare să revin cu Obiectivele lunii octombrie, trebuie să recunosc că mi-a luat ceva timp să le găsesc, dar uite că mi-a reuşit totuşi.

Nu vreau să o lungesc şi trec direct la subiect:

1)Vreau să mă apuc de sport, începe frumos fata, face abdomene, tot tacâmu, primele 10 zile, după…pauză.

2)Vreau să trec la o nouă rutină, mi-am schimbat rutina şi chiar vreau să fac şi un articol în care să o prezint.

3)Vreau să mă apuc de bullet journal, nici aici nu prea am fost productivă, am avut zile în care m-am ţinut şi săptămâni în care nu am făcut nimic.

4)Vreau să mi fac timp seara să citesc măcar 10 pagini din Biblie, damn it, chiar voiam să mă ţin, din păcate nu am reuşit să fac mari progrese.

5)Vreau să port mai des ochelari, aici m-am ţinut de treabă, and I am proud of me.

Acum că am spus ce mi-a ieşit şi ce nu, e timpul să trecem la lucrurile pe care mi le-am propus pe luna octombrie:

1)Vreau să termin cartea O mie nouă sute optzeci şi patru de George Orwell, wow, asta a fost destul de specific, o tot amân de ceva timp şi acum a rămas singura carte pe care nu am terminat-o.

2)Vreau să mă organizez mai bine cu blogul, nu că nu aş fi, dooooaaar căăă probele de la superblog am impresia că îmi încarcă cam tot programul, având în vedere că eu postam deja de trei ori pe săptămână iar probele sunt şi ele trei pe săptămână, trebuie să mă organizez cumva, ca să le pot posta şi pe ele, dar să nu uit şi de scopul principal al blogului, mă gândesc eu la un plan.

3)Vreau să încerc lucruri noi, am mai avut tentativă de-a pune acest obiectiv şi în alte luni, doar că am avut o mică teamă şi am renunţat, dar uite că acum m-am decis.

4)Vreau să încep o serie nouă de articole, încă nu m-am gândit pe ce temă, dar dacă ai vreo sugestie, o aştept cu mare drag.

5)Vreau să mă bucur de luna asta frumoasă, octombrie este o luna importantă pentru mine, este luna în care am impresia că e ziua mea în fiecare zi, asta şi pentru că pe 14 octombrie este ziua mea şi nu ştiu, simt că totul e mai frumos, chiar dacă asta înseamnă că a mai trecut un an, dar chiar vreau să profit de toate oportunităţile pe care luna asta mi le oferă.

Şi cam asta ar fi, îmi doresc să se îndeplinească toate şi asta îţi doresc şi ţie, în caz că ţi-ai propus ceva şi pentru că deja ai aflat ce zodie sunt eu (balanţă), aş fi curioasă să mi zici: Ce zodie eşti tu? Crezi în zodii?

Aştept răspunsurile tale iar noi ne vedem cât de curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

 

 

32 de gânduri despre „Obiectivele lunii octombrie

    1. Mie mi se potrivesc majoritatea, sunt curioasa cum e cu ascendentul, ca cica dua 30 si ceva de ani intra el si dupa calculele pe care le-am facut, as fi sagetator.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.