SA STAMPILAM ROMANIA!!!

Bună şi bine te-am găsit.

Nu ştiu dacă sunt singura ciudată, însă mie când eram mică îmi plăceau ştampilele, ştiu că mergeam cu ai mei să voteze şi eram fascinată de aceste invenţii.

De curând mă plimbam cu o prietenă şi am descoperit că am şi eu un magazin fizic Colop la mine în oraş, ceea ce mi s-a părut interesant, având în vedere că urma să scriu un articol despre ştampilele lor.

Am vrut să aflu la ce se gândesc oamenii când aud acest cuvânt, aşa că mi-am întrebat familia şi câţiva prieteni şi uite ce a ieşit:

Răspunsurile nu au fost foarte variate, majoritatea văd ştampila ca un obiect folosit pentru actele oficiale, cred că oamenii au rămas un pic în trecut, cei drept, nu pot să zic că eu eram mai departe de ei, deoarece pe mine, după cum am spus şi la început, ştampilele mă duceau cu gândul la vot, evident că lucrurile au evouluat de atunci şi acum ştiu că poate fi folosită în mai multe scopuri.Eu de exemplu mă gândesc să folosesc o astfel de ştampilă pentru personalizarea cărţilor mele de vizită.

Anul acesta sau acum un an, am participat la un concurs în cadrul căruia am primit nişte cărţi de vizită personalizate, problema este că nu au ieşit chiar cum îmi doream eu, simt că le lipseşte ceva şi cred că ceva de genul ar înfrumuseţa un pic lucrurile.

Sunt sigură că există mult mai multe moduri prin care să ne ajutăm de o ştampilă, cred că tot ce ne lipseşte este IMAGINAŢIA.

Cred că depinde şi de modelul pe care îl alegem să îl imprimăm, eu una mi-aş face o ştampilă a optimismului şi i-aş zice The happy stamp, ar avea scris mesajul #viataesuperba.

Aş lua-o peste tot cu mine şi unde văd că lumea e tristă şi stă cu gândul la probleme, le-aş trage o ştampilă, sunt sigură că aş face câţiva oameni fericiţi, aş putea să mi fac şi o afacere din asta, ce zici: Faţă cu ştampila fericită, sună bine nu?

Ca şi design, deja m-am uitat un pic pe site şi mi-am ales modelul Printer 60 Special Edition 2013, evident că trebuia să fie roz, pentru că roz=pozitivate .Printer 60 Special Edition 2013Ştii că îmi place să lucrez cu cei mai buni, aşa că am ales Colop România, deoarece oferă soluţii complete pentru marcarea individuală şi este lider de piaţă în distribuţia ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 15 ani.

Deja mă şi văd călătorind peste tot în lume cu ştampila mea magică în buzunar, împărţind tuturor câte-o speranţă, câte un zâmbet în colţul gurii.

Cred că odată ce ai fost ştampilat, a două oară nu se mai repetă experienţa, evident că nu aş cere bani, aş face-o din proprie inţiativă, ba chiar aş cumpăra un set mai mare de ştampile pe care le-aş trimite prin toată ţara şi aş face şi o campanie din asta: SĂ STAMPILĂM ROMÂNIA!!!

Sună bine nu?

Ceea ce mi se pare interesant este faptul că din câte am înţeles, o ştampilă Colop poate avea durata de utilizare între 5000 şi 10000 de amprente, ceea ce înseamnă o durata imensă, adică este şi destul de avantajoasă din punctul meu de vedere.

Dar totuşi la ce am mai putea să o folosim, eu zic că e bună pentru personalizarea diverselor lucruri hand-made, de exemplu, am mers la un târg cu produse consumabile, gemuri, miere, zacuscă, chestii de genul şi pe borcane am văzut că lumea scria de mâna pe etichete, lucru care necesită destul de mult timp, asta în funcţie şi de marfă, însă sunt sigură că o ştampilă ar uşura munca, plus că arată mult mai profi, mult mai curat.

Eu aş face cadou una, sunt sigură că posesorul s-ar bucura, fiind un cadou unic, personalizat şi după cum ai văzut, nu trebuie neapărat să lucrezi într-o firmă că să foloseşti o ştampila, au mai multe întrebuinţări.

Dar cam atât azi, sunt curioasă să văd şi părerea ta, aş vrea să ştiu: Tu în ce scop foloseşti o ştampilă?

Abia aştept să văd ce răspunsuri o să primesc, iar noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

PS: Acest articol face parte din participarea mea la probele din cadrul competiţiei Superblog 2017!!!

38 de gânduri despre „SA STAMPILAM ROMANIA!!!

  1. Oh…ce intrebare ai pus!!! Stampile de toate felurile!!! Cand eram mica, ma jucam cu stampila de la mama de la serviciu. Cand au crescut copiii mei, le-am cumparat stampile de toate tipurile sa se joace si sa creeze diverse imagini. Cred ca am ajuns sa ne inconjuram de stampile 🙂 ))) Evident, la firma exista stampila 😉

    Apreciat de 1 persoană

  2. Chiar ca frumusetea vorbeste si vorbeste prin cuvintele tale. Cand eram mica eram fascinata de o stampila veche a bunicilor mei, trebuia sa setezi manual cifrele si era metalica, foarte grea. Si acum imi mai amintesc acele zile.
    Mult succes la concurs!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.