Sa vorbim despre visul American

Bună și bine te-am găsit.

Astăzi vreau să vorbesc despre America dar și de CND Vacanțe Speciale sunt sigură că și tu măcar o dată în viață, ți-ai dorit să ajungi acolo, fie în vacanță, fie prin programul work and travel.

Dacă ești student la zi într-o facultate acreditată, Work and Travel Vacante Speciale îți pune la dispoziție o serie de beneficii, toate pentru a ajunge în America și de a vedea cu ochii tăi ce înseamnă visul American.

Eu cunosc câteva persoane care au mers în America prin acest program și mi-au spus că este o experiență unică, au văzut tot felul de locuri, au cunoscut oameni noi, au învățat mai bine limba, au muncit pentru prima dată și au trăit tot felul de aventuri.

Să știi că m-am gândit mult la ce aș făcut în locul lor, ce locuri as vizita, ce job aș alege și am zis să le împărtășesc și cu tine, deci iată ce aș face dacă aș urma un astfel de program:

În primul rând aș alege un job care să îmi placă și de la care să am de învățat și după cum am mai zis, a început să mă pasioneze gătitul, așa că aș alege să fiu ajutor de bucătar iar ca locație, am aruncat un ochi pe site și am găsit un resort în North Conway, pare foarte liniștit din ce am văzut în poze.Ce mi place mie foarte mult la această experiență, este faptul că ai ocazia să cunoști persoane din întreaga lume, poți să înveți lucruri despre culturile lor, poate într-o seară faceți un fel de Cooking show multicultural, fiecare gătește ceva din propria țară, poate chiar înveți o nouă limbă.

Zilele libere probabil că le-aș petrece în compania prietenilor plimbându-ne pe străzi, încercând să descoperim cât mai multe lucruri noi și evident aș face shopping, mult shopping.

Sunt atâtea locuri  pe care aș vrea să le vizitez, OMG, în primul rând New York, LA, California și mai sunt multe, aș încerca în fiecare loc în care merg să îmi iau un suvenir care să mi aducă aminte de experiență trăită, de exemplu un magnet, că tot am o obsesie cu ei.

Cred că singurul lucru care m-ar face un pic să nu mă bucur de această călătorie, este dorul de părinți, familie, prieteni, nu sunt obișnuita să plec de acasă pentru mult timp, eu postliceala am făcut-o la mine în oraș, deci nu a trebui să plec de acasă, dar cred că plecarea asta m-ar face să devin mai independentă și mai sigură pe mine.

Sunt sigură că m-aș distra foarte mult și aș face o grămadă de amintiri frumoase și la sfârșit despărțirea de cei ce mi-ar fi pentru o perioadă familie, ar fi foarte dureroasă, pentru că atunci când stai cu aceleași persoane în casă, ajungeți să formați o familie, dar probabil am păstra legătură.

Și cam asta e tot, e frumos să visăm că vom ajunge în America, f ie cu  work and travel , fie doar și într-o excursie cu familia, mie mi-ar plăcea, tu ce ai vrea să vizitezi dacă ai putea ajunge în America?

Aștept cu mare drag să văd ce răspunzi, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

PS: Acest articol a fost scris în cadrul Superblog 2017!!!

29 de gânduri despre „Sa vorbim despre visul American

  1. Cand eram in facultate am avut un coleg care a plecat printr-un sistem similar (sau poate acelasi, nu mai retin exact)
    La intoarcerea spunea ca a fost o experienta foarte interesanta.
    Ca fapt divers, imi aduc aminte ca facea comparatie intre Coca Cola de la noi si cea de la ei. Spunea ca e cu totul alt gust. Nici nu se compara.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.