WISHLIST DE CARTI DE BLACK FRIDAY

stack-of-books-1001655_1280Bună și bine te-am găsit.

Pentru că a venit noiembrie și pentru că Black Friday ne bate la ușă, m-am gândit să dedic două articole pentru două wishlist-uri, acesta e despre cărți, iar celălalt o să aibă make-up, skin-care și alte nebunii.

Știu că am cam promis că o să mă potolesc cu luatul cărților, dar promit solemn că mă opresc după Black friday, pinky promise.

Și gata, trec la cărți:

1)Un bărbat pe nume Ove – Fredrik Backman  am văzut filmul făcut după această carte și m-am îndrăgostit, acum știu și finalul și mi s-a părut super trist, dar cam așa am obiceiul să fac, întâi văd filmul și apoi cartea.Un barbat pe nume Ove - Fredrik Backman2)Oscar şi Tanti Roz Ed.2012 – Eric Emmanuel Schmitt am apucat să aud câteva fragmente de pe cartea audio și mi-a plăcut mult, chiar dacă pare copilărească, cred că are potențial.Oscar si Tanti Roz Ed.2012 - Eric Emmanuel Schmitt3)Un bărbat şi o femeie – Jojo Moyes este una din autoarele mele preferate, am citit deja trei cărți scrise de ea și îmi place cum scrie și când am văzut că a mai scos ceva, am zis că trebuie să o am.Un barbat si o femeie - Jojo Moyes4)Toţi suntem ciudaţi – Seth Godin am văzut-o la Andreea Balaban şi mi-a atras atenţia cumva.Toti suntem ciudati - Seth Godin5)Defecţi – Cecelia Ahern  pentru că Ahern, atât pot spune, ea e autoarea mea preferată, am citit destul de multe cărți scrise de ea, ca să îmi pot da seama că ador modul ei de a scrie.Defecti - Cecelia Ahern6)Noul cod al bunelor maniere. Ed. 3 – Silke Schneider-Flaig  este foarte important să știm cum să ne comportăm în societate, iar o astfel de carte mi se pare că trebuie să o aibă oricine în casă.Noul cod al bunelor maniere. Ed. 3 - Silke Schneider-FlaigȘi cred că mai sunt multe, dar nu vreau să mă lungesc, am zis să aleg doar câteva care îmi fac cu ochiul.

Aș vrea să mi spui: Tu ce cărți plănuiești să îți mai iei?

Aștept răspunsul tău cu mare drag, noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

34 de gânduri despre „WISHLIST DE CARTI DE BLACK FRIDAY

  1. Eu aveam deja cateva carti care asteptau sa fie citite si zilele acestea mi-am comandat ”Hygge”, cu gandul sa o citesc la inceputul lui decembrie. Dar de unde?! Mi s-a parut atat de faina, cu poze colorate si pasaje atractive, incat am terminat-o in o zi si jumatate 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.