Book haul

Bună și bine te-am găsit.

De data asta revin cu un Book haul, asta pentru că ți-am zis că plănuiesc să dau o comandă de cărți și uite că așa am și făcut.

Cei de la elefant au avut niște oferte super tari la cărți și chiar nu am putut să mă abțin, mi-am luat 5, mama nu a fost foarte încântată, deoarece în curând camera mea ar putea să explodeze la cât de multe cărți am tot cumpărat/primit.

În fine, nu o mai lungesc și trec direct la treabă:
1)Defecți de Cecelia Ahern, m-a lăsat mască această carte dar și scriitoarea, deoarece Cecelia ne-a obișnuit să abordeze teme mai romantice, iar această carte nu seamănă cu nimic din ce a mai scris ea.Aceasta este și prima pe care am terminat-o, m-a fascinat.În principiu, este vorba despre o țară în care oamenii care încalcă regulile morale de etică sunt condamnați să fie Defecți, aceștia sunt însemnați cu fierul fierbinte pe diferite părți ale corpului în funcție de greșeală făcută (cu un D de la Defect).
Devin pleaba societății, ei trebuie să trăiască după anumite reguli, nu au voie să intre în casă după o anumită oră, nu au voie să stea mai mult de doi defecți unul lângă altul, practic nu mai au drepturi.Preț: 17.45 lei.

2)Noul cod al bunelor maniere de Silke Schneider-Flaig, este o carte pe care mi-am dorit să o am în casă, am citit deja vreo 20 de pagini, mi se pare un pic grea, mi-ar fi plăcut să fie scrisă într-un alt mod, mi se pare că mai mult se pune accent pe cum să te comporți dacă faci parte dintr-o firmă, o corporație, ceva de genul, dar poate asta mi se pare mie acum la început. Preț: 18.953)Conversații cu Dumnezeu volumul 1,2,3 de Neale Donald Walsch, am văzut inițial filmul, însă auzisem și de cărți, cum că ar fi niște cărți de neratat și când am văzut pachetul promoțional de pe site, am zis că trebuie să le iau.
Din volumul 1 am citit deja vreo 30 de pagini, e un mod ciudat-interesant de a scrie o carte, practic sunt o grămadă de întrebări și răspunsuri pe diferite teme, probabil după ce voi trece de jumate din ea, o să pot să îmi fac o părere. Preț pachet: 28.50 lei.Și cam asta e tot, sper că v-a plăcut și aș vrea să mi spui și tu: Ce carte citești momentan?

Aștept răspunsul tău, iar noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

PS: Prețurile menționate sunt cele cu care am achiziționat eu cărțile, pe site am văzut acum că sunt și mai ieftine.

 

 

33 de gânduri despre „Book haul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.