Si de-as fi ambasador

Bună și bine te am găsit.

Azi este timpul pentru ultima probă din cadrul competiției Superblog 2017 la care particip și eu de ceva timp.

Când am văzut enunțul probei, trebuie să recunosc că am cedat un pic, deoarece nu prea îmi stă în fire să vorbesc despre haine de gravidă sau haine de alăptare, însă n-am vrut să mă dau bătută.

După cum ai văzut, imaginația e în floare, și acum, cât de greu să fie să pun la cale un parteneriat pentru promovarea site-ului Hotmama.ro?! site pentru care am devenit ambasador.

Așa că iau tot netul la puricat, scot o foaie și un pix și încep să mi notez posibilii oameni ce mă pot ajuta mai bine în această campanie.

Întâi mă gândesc la cele mai bune cai de transmitere a informațiilor, oamenii din ziua de azi au diferite gusturi, unii preferă să se uite la tv, alții ascultă radio sau citesc bloguri, există o variantă pentru orice om.

Pentru că vreau ca produsele să ajungă în atenția unei game mai variate de persoane, m-am gândit să fac o campanie pentru toate punctele de interes.

Așa că iau legătura cu cei de la TVR2 pentru o reclamă, având în vedere că piața reclamelor crește din ce în ce mai mult, e imposibil să nu aducem noi clienți pentru site-ul pe care îl reprezentăm.

Mai sunt oameni care încă ascultă radio, așa că apelăm și la cei de la Radio Gold FM  .

Iar în ultimul rând, pentru pasionații de bloguri, m-am gândit ca eu și Dana Lalici de la Sexul Slab să facem o colaborare, știm foarte bine că la noi pe bloguri predomină femeile și e posibil ca multe dintre ele să fie însărcinate sau chiar să alăpteze.

Ideea ar fi una destul de simplă, eu vin cu top 5 articole vestimentare potrivite pentru o viitoare mămică chic iar ea cu un top 5 articole vestimentare pentru o graviduță chic.
Tu ce zici? M-am gândit bine?

Tu ce ai face dacă ai fi în locul meu?

Aștept cu mare interes răspunsurile tale, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

27 de gânduri despre „Si de-as fi ambasador

  1. E foarte gresu sa gasesti haien pt perioada de sarcina, dimensiunile se schimba de la o luna la alta si hainele de regula nu le poti purta dupa ce nasti. Totodata e greu sa fii la moda dar iata ca cu asa magazine si gravidutele sunt in trend 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.