Recenzii: Thai Spa

IMG_9454

Bună și bine te-am găsit.

Astăzi vorbim despre o firmă delicioasă și anume Thai Spa, am primit câteva produse și de la ei în cadrul #galatibeautyswap .

Eu am luat contact cu firma aceasta acum mult timp, din liceu și știu că eram super entuziasmată că în sfârșit aduceau produsele Thai Spa și la noi în mall, primul produs pe care l-am încercat, era un unt de corp, nu mai știu cu ce era, ori cu cafea, ori nuci de macadamia, au trecut mulți ani de atunci, deci nu mai îmi aduc aminte cu exactitate.

De data asta am avut ocazia să încerc trei produse de la ei, un scrub cu shea, un gel de duș cu ulei de argan și preferatul meu, un unt de corp cu zmeură și fragi.

O să încep cu primul pas pe care îl fac la baie și anume scrubul, are o textură foarte interesantă, nu face spumă, ca și textura seamănă cu zațul de cafea, e ca și cum folosești zaț de cafea, doar că în acest caz, nu te mânjești peste tot, asta pentru că vine într-un flacon.

Trebuie să recunosc că nu prea m-am împăcat bine cu el, sunt obișnuită cu produsele exfoliante care să facă și spumă, pentru că așa am impresia că mă curăță mai bine, asta după cum am zis, nu făcea deloc spumă și parcă particulele erau un pic cam abrazive pentru gustul meu.

IMG_9455

La gelul de duș îmi place sistemul de deschidere, trebuie să apeși pe capac și iese, vine într-o culoare ca a mierii, iar mirosul e foarte delicios, îmi place că face spumă, vine și într-o cantitate foarte generoasă și chiar mă bucur că l-am primit pentru că voiam să încerc și alte produse din gama lor.

IMG_9458

După cum am zis, untul de corp e preferatul meu, îl folosesc cu regularitate în fiecare seară și sinceră să fiu, l-a întrecut pe cel de la The body shop, asta pentru că intră super repede în piele, e ca și cum pielea îl absoarbe în momentul în care acesta îl atinge, mirosul e absolut delicios, nu am ce să îi reproșez și chiar vreau să încerc și alte arome.

Între timp am reușit chiar să îl și consum, deci o să apară și în produsele terminate, așa că dacă nici asta nu țipă faptul că îl ador, apoi, eu nu știu ce să mai zic.

IMG_9457

Asta a fost pentru azi, sunt curioasă: Tu folosești produse Thai Spa?

Aștept răspunsul tău, iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

48 de gânduri despre „Recenzii: Thai Spa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.