Bionike health and beauty

IMG_9471.JPG

Bună draga mea și bine te-am găsit.

După cum bine știi, pe 13 ianuarie am avut plăcerea să particip la Galați Beauty swap de unde am plecat mai mult decât încărcată, a trecut ceva timp de atunci și am apucat să testez produsele iar azi m-am gândit să revin cu o recenzie.

Cei despre care vorbesc azi sunt cei de la Bionike care ne-au oferit o punguță plină cu produse.

IMG_9472.JPG

M-am bucurat mult când am văzut că în punguță se află și un calendar de birou, e foarte la îndemână, l-am și pus pe birou să mă pot uita când vine mai repede următoarea întâlnire.

IMG_9473.JPG

Primul produs pe care vreau să îl menționez, este DEFENCE HYDRA5 BB RADIANCE DORE, după cum probabil știi, eu nu mai folosesc fond de ten/bb cream de mai bine de doi ani, cred că am făcut deja trei, așa că am decis să îl fac cadou în cadrul unui concurs organizat aici pe blog.

IMG_9476.JPG

Am mai primit DEFENCE BODY EXTREME DEFINITION – CREMĂ REMODELANTĂ TRATAMENT DE ZI 200ML, nu l-am încercat încă, pentru că l-am promis unei prietene care participă și ea la următorul eveniment.

IMG_9489.JPG

Am primit și o vopsea, SHINE ON VOPSEA TRATAMENT PENTRU PAR CULOARE BLOND AURIU DESCHIS 8.3, din păcate e un mult prea închisă pentru gustul meu.

IMG_9482.JPG

Produsul de care m-am îndrăgostit de la ei, este SCAGEL, un produs care la început nu prea mi-a atras interesul, el este pentru cicatrici, zgârieturi și tot felul de răni, l-am folosit cu strictețe pe niște zgârieturi recente și acestea mi-au trecut, deci chiar sunt super mulțumiță, deja ai văzut că a ajuns în favoritele mele.

IMG_9480IMG_9481

Am avut și un produse de machiaj și anume un gloss DEFENCE COLOR LIPGLOS CRYSTAL TRANSPARENT 301 LUMIERE 6ML, de ceva timp tot eram în căutarea unui gloss transparent și uite că l-am găsit.

 

 

Îmi place că nu e foarte lipicios, adică este, dar nu la modul să ți se lipească buzele, așa cum am mai pățit cu alte produse.

Eu zic că are și un mic efect de mărire, pentru că am impresia că pișcă puțin la buze

Ultimul produs este GYNEXELLE – MYCO FOAM -SPUMA ANTIMICOTICA, este un produs pentru îngrijirea intimă, iese sub formă de spumă, nu am mai încercat nimic de genul până acum, am citit că e bun în mai multe situații, cum ar fi: anumite condiții fiziologice, cum ar fi sarcină, după naștere, ciclul menstrual.

 

 

Astea au fost produsele, pe tine te tentează ceva din produse?

Aștept să mi spui, iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

39 de gânduri despre „Bionike health and beauty

  1. Pingback: Recenzii: BioNike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.