Obiectivele lunii martie

Bună și bine te-am găsit.

Luna februarie am impresia că a trecut cam greu, nu știu de ce, însă mie luna februarie nu îmi place deloc, însă cu toate astea, am reușit să fac majoritatea lucrurilor pe care mi le-am propus, hai să vezi despre ce e vorba:

1)Vreau să ies mai des în oraș, nu neapărat să merg undeva anume, ci să mă plimb, să fac poze, trebuie să recunosc că nu prea am făcut prea multe progrese, dar asta și din cauza vremii, ba a plouat, ba a și nins puțin, așa că am cam evitat ieșitul afară.

2)Vreau să mă reapuc de gimnastică, m-am ținut constant și sunt super mândră de mine.

3)Vreau să fiu mai organizată în ceea ce privește redactarea articolelor, primesc o steluță, luna asta chiar am fost super organizată și am avut articole în avans pentru vreo două-trei săptămâni.

4)Vreau să încerc lucruri noi, să spun DA și altor tipuri de articole, după cum bine știi, am început o nouă serie de articole pe blog, sau mai bine zis, am redeschis-o, se numește Cu stil și sper că îți place.

5)Vreau să nu cumpăr nimic de machiaj, îngrijire, par, unghii sau parfum, da, da, da, atâta voință nu am văzut de când m-a făcut mama, ba chiar am refuzat ieșiri în mall, tocmai din cauza acestui aspect.

Acum să trec și la lucrurile pe care vreau să le fac în luna martie:

1)Vreau să o las mai moale cu tot ce înseamnă snacks-uri și băuturi carbogazoase, mi-am dat seama că dacă continui să mănânc în fiecare seară snacks-uri, nu o să mă ajute cu nimic.

2)Vreau să mi cumpăr o fustă sau rochie, chiar îți vorbeam în articolele trecute din seria Cu stil, că anul ăsta vreau să abordez un look mai feminin și chiar aș vrea să încep cât mai repede posibil.

3)Vreau să termin trei cărți.

4)Luna asta îmi expiră șomajul, așa că mă gândesc serios să merg să mi caut de muncă, până la urmă trebuie să încep și eu de undeva.

5)Vreau să filmez un vlog pentru canalul meu de you-tube, mă gândeam să fie despre ziua în care voi merge la cel de-al doilea #galatibeautyswap care va avea loc pe data de 10 martie.

Așadar astea sunt cele 5 lucruri pe care mi le propun în luna ce stă să vină, îmi doresc ca lucrurile pe care ți le-am spus, să te impulsioneze și pe tine.

Nu uita că noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

34 de gânduri despre „Obiectivele lunii martie

    1. Luna Februarie are 28 de zile si atunci cand vrei sa treaca ca sa inceapa martie pentru ca ai evenimente importante in acea luna, atunci da, ti se pare lunga 😂 si mai ales cu vremea de afara.

      Apreciază

  1. Iti doresc sa-ti gasesti de munca. De miercuri se mai incalzeste asa ca vei putea sa iesi mai des. Pana acum a fost foarte urat afara si nu te puteai plimba prea mult. Nici de poze n-a fost potrivita vremea

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.