La cat mai multe intalniri #galatibeautyswap2

IMG_0295.JPG

Bună și bine te-am găsit.

De curând am avut plăcerea să particip la a doua întâlnire în cadrul Galați beauty swap #2, eveniment realizat de către Ioana S. Pavel de la One Day Butterfly .

Am așteptat cu mare nerăbdare ziua de 10 martie pentru că de data asta nu am știut ce sponsori o să fie, eu recunosc că am încercat să mai scot informații de la Ioana, dar aceasta s-a ținut pe poziții și nu ne-a zis nimic.

Dacă nu ai citit articolul precedent în care am vorbit despre primul eveniment, atunci trebuie să știi că Galați beauty swap este un eveniment dedicat bloggeritelor de beauty și nu numai, ne strângem fete din zona Galați-Brăila și împrejurimi pentru a face schimb de produse, pentru a discuta, a lega prietenii în offline.

Asta am făcut și acum, am făcut poze, am vorbit despre produse, am schimbat produse, am primit și multe bunătăți, asta pentru că am avut o grămadă de sponsori.

IMG_0912.JPG

Am fost foarte răsfățate, am avut un make-up artist care a machiat o fată (a câștigat un machiaj la tombolă) și care ne-a răspuns la întrebări, la întrebările tehnice despre blog ne-a răspuns Bogdan de pe blogul https://panabogdan.ro , ecusoanele noastre au fost la fel de drăguțe ca și data trecută, iar cel care s-a ocupat de ele este Ion de pe blogul https://ionpeblog.ro, m-am bucurat foarte mult să avem și o doamnă care ne-a făcut câte un tatuaj cu henna, nici dulciurile nu au lipsit, am fost foarte impresionată ca un domn s-a ocupat de ele.

batch_DSC_5326.jpgIMG_0923.JPG

batch_DSC_5252.jpg

DSC_0119.JPG

IMG_0403.JPG

batch_DSC_5335.jpg

IMG_1001

batch_DSC_5331

Alte poze super drăguțe mi le-a făcut Anaa Bluu, pe care vă invit sa o urmariți.

IMG_5628 (1)IMG_5632

Am fost și de data asta pur și simplu absorbită de eveniment și mai ales de toate punguțele care ne înconjurau și despre care abia aștept să îți povestesc în articolele următoare.

IMG_0953.JPG

Aici urmează lista cu sponsorii prezenți:

Abeauty Clinique, Absolute Dry Romania, Arboria Plant, Elemis – ADDA shop, Affinage, Jolie Cosmetics (la care am câștigat o tombolă), Barza, Batiste, Essentials for life (doTERRA), Ion pe blog, Bogdan Pana, Bioderma, By Loriem, Melkior, Malika Colors, Epsilon, Mon Charme, Rimmel London, Pretty by Flormar, Taboo Lashes, Julian, Cassiopea Cosmetics, Visuel, E.D.A. Cosmetics, Nutrivita, Adina Nicoleta MUAHenna Art&Beauty Design by Gety, Famous Luxury Perfumes, Triodeluxe Cosmetics, Cailyn, VITAMIX magazin naturist, Charme D Orient, Cupio, Trendline Cosmetic, Oana Alexandru beauty blog.

M-am simțit foarte bine și abia aștept următoarea întâlnire.
Până data viitoare:
Să ai o zi superbă!!!

35 de gânduri despre „La cat mai multe intalniri #galatibeautyswap2

    1. Multumesc, imi place sa cred ca bijuteria aleasa m-a ales pe mine, pentru ca erau puse pungutele pe masa si am luat cum s-a nimerit, abia astept sa il port.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.