Despre extensii

Bună și bine te-am găsit.

Astăzi vorbim despre extensii, despre calitate, culoare și lungime, dacă te-am făcut curioasă, te invit să citești în continuare.

Multe femei decid să își pună extensii, motivul variază, majoritatea vor să aibe mai mult volum pentru o perioadă mai mare de timp.

Deși extensiile există de ceva timp, acestea s-au îmbunătățit pe parcurs, există multe variante de accesorii în magazine care pot ajuta la menținerea unor extensii mai ieftine.

Calitate

După cum am mai zis, există diverse variante, deobicei acestea se împart în două categorii și anume, cele din păr sintetic și cele din păr natural. Trebuie să menționez că cele din par sintetic sunt mult mai ieftine și vin într-o gamă variată, de la bucle, păr drept, șuvițe colorate, pentru tot felul de stiluri nebune.

Dezavantajul este că nu o să le poți spăla sau îndrepta, ceea ce înseamnă că o să dureze mai puțin.

Extensiile din păr natural sunt făcute din păr de om tratat să dureze până la 30 de zile, aici există mai multe categorii, single A, double A și triple A, unde triple A înseamnă cea mai bună calitate, asta se referă în general la remy hair extensions.

Aceste extensii se pot spăla și îndrepta și vin în multe culori naturale și în multe lungimi.

Culoare

Culorile se găsesesc într-o diagramă, asta poate să depindă de la companie la companie, așa că ar trebui să ceri ajutorul pentru îndrumare. Se găsesc o grămadă de culori și multă lume nu recomandă să le vopsești ca să fie în aceeași culoare de păr cu cea pe care o ai, pentru că acest lucru s-ar putea să le afecteze durata de viață și atunci te chinui degeaba.

Lungime

Extensiile sunt minunate pentru că nu mai trebuie să îți crești părul în mod natural, asta dacă vrei să îl ai mai lung. În general o să găsești mărimea de 26”  (mai sunt și firme care fac mărimi mai mari), ele oricum cresc și descresc în multiplul de doi, asta ca să știi atunci când cauți așa ceva.

În concluzie, hair extensions sunt un mod simplu și rapid de a-ți schimba look-ul, pot fi folosite în orice ocazie, dacă știi unde să cauți, o să găsești tot felul de modele, evident, costurile fiind diferite de la magazin la magazin, așa că succes!

Cam asta a fost pentru azi, sunt curioasă dacă tu ai apela la un astfel de artificiu?

Aștept răspunsul tău, iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

41 de gânduri despre „Despre extensii

  1. Sa stii ca si eu m-am gandit de multe ori sa-mi iau extensii, insa mi-a fost frica sa le comand de pe net din doua motive: nuanta parului meu care se transorma pe zi ce trece și, bineinteles, textura extensiilor. Mereu am in vedere calitatea unui lucru, iar cand vine vorba de extensii prefer sa le si vad ”in real life” inainte de a le achizitiona 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.