Recenzie Cupio

Bună și bine te-am găsit.

Atât de multe am auzit vorbindu-se despre produsele Cupio, astfel încât atunci când am văzut că se află printre sponsorii evenimentului de la Galați, am zis: YASSSSS!!!!

Așa că azi vorbim exclusiv despre Cupio, să i dăm drumul:

Încep cu drăgălășenia asta de agendă și pix de la ei, îmi place așa de mult când firmele de make-up se gândesc să vină cu produse de genul.

Pe agendă scrie Wish for beauty și înăuntru are trei dorințe pe anul 2018, eu deja mi-am completat spațiile goale, încă nu m-am gândit ce o să scriu în ea, dar îmi place mult cum arată și toată ideea în sine.

Tot de la ei am primit și un voucher, de care, recunosc că n-am apucat să beneficiez, asta pentru că momentan am destule produse și cred că deja a și expirat.

Următorul produs este un burețel roz, oamenii mi-au citit gândurile, asta pentru că tocmai ce îmi aruncasem burețelul de la Oriflame și chiar dacă eu nu folosesc fond de ten, îmi place să aplic anticearcanul cu el pentru un efect mai light.

E foarte grăsun după ce îl țin sub jetul de apă și aplică foarte bine anticearcănul din cauză că e foarte ascuțit la unul din capete.

Ultimul produs din punguță este un ruj lichid metalic, îi zice #getmetallic și eu am primit nuanța LIKE A GODDESS, am făcut un pic în șoc când am văzut nuanța

E ceva ce chiar nu am avut și chiar nu cred că mi-aș fi luat-o eu de bună voie, deoarece nu e chiar tipul meu de culoare.

Știu că anul ăsta este un mare trend cu buzele metalice și o să încerc și eu să intru un pic în horă, revenind la culoare, e absolut divină, până și numele mă duce cu gândul la un alt tărâm.

Aplicatorul e un pic ciudățel, însă m-am descurcat cu el, cât despre finish, la început tinzi să crezi că o să fie ceva lipicios, dar dacă îi dai câteva minute să se așeze pe buze și să se usuce, totul revine la normal.

Îmi place că merge combinat cu o grămadă de nuanțe de creion și te poți juca cu el în diferite feluri.

Pe buze se simte un pic uscățel, dar nu e ceva foarte deranjant, iar ca și rezistență, aici depinde și de ce mănânc și ce beau, cert e că abia aștept să vin cu un machiaj purtând acest produs pe buze.

Astea au fost produsele de azi, sunt curioasă dacă: Ai încercat produse Cupio?

Aștept răspunsul tău cu mare drag, iar până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

20 de gânduri despre „Recenzie Cupio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.