Tu zambesti des?

Bună dragelor,

Am văzut cât de mult v-a plăcut ultimul articol din seria #devorbit în care vă ziceam care sunt câteva dintre lucrurile pentru care eu sunt recunoscătoare (găsești articol aici) și m-am gândit să abordez această serie mai des.

Mă uitam chiar ieri la o emisiune (Bravo ai stil, mai exact) în care apărea o domnișoară, care se vedea că nu era într-o stare de spirit prea bună și care sinceră să fiu, m-a făcut să schimb de câteva ori canalul, asta pentru că simțeam că mi dă din energia ei.

Ei bine, o să ziceți: Păi și ce legătură are asta cu subiectul nostru de azi? Păi are, asta pentru că azi vorbim despre ZÂMBET și cum ne poate schimba el starea de spirit.

Eu cred că este foarte important ca atunci când ai o zi proastă, o energie scăzută, să încerci să ieși din acea stare și zâmbetul ajută, pentru că știți cum se zice: Fake it till you make it! când vine vorba de zâmbet, eu chiar cred în această zicală.

Recunosc că și eu, la fel ca și ceilalți oameni, mai am și zile în care pur și simplu nu am chef de nimic și de nimeni, vreau să stau în pat sau la birou, să mă uit într-un punct fix și să nu zic nimic și în momentele de genul ăla, parcă și să zâmbesc mi se pare greu, parcă nici nu iese.

În momentele de genul, recunosc că mă deconectez un pic de oameni și încerc să mă uit la lucruri care să mi provoace râsul, care să mă amuze, deobicei funcționează perfect serialele de comedie și uite așa ajung să petrec o zi întreagă uitându-mă la un întreg sezon dar măcar râd și nu mă mai gândesc la lucrurile care m-au adus în starea inițială.

Acum probabil o să mi ziceți: Și dacă nu am motive să zâmbesc? motive sunt destule, vi le-am enumerat în articolul precedent.

Un alt lucru pe care l-am observat, este faptul că zâmbetul este contagios, mai ales când e unul natural și nu unul forțat, mi s-a întâmplat de multe ori să intru într-o încăpere zâmbind și evident că zâmbetul mi s-a întors, pentru că mai e și chestia cu: CE DAI, AIA PRIMEȘTI! Puteți să îi ziceți și karma, cum vreți voi.

Oamenii sunt mult mai frumoși când zâmbesc, emană o energie plăcută, te fac să te simți în largul tău, îți dau încredere și sunt sigură că și voi aveți mai multă încredere atunci când zâmbiți.

Eu nu suport să văd lume în jurul meu care stă îmbufnată, întristată, cu o față de parcă cel mai mare necaz li s-a întâmplat, mai ales atunci când nu e cazul, pentru că le dau din energia lor și celorlalte persoane, așa că de multe ori, de exemplu și când fac poze prietenilor, le zic să zâmbească, să nu mai stea încruntați că nu o să atragă pe nimeni așa.

Cam asta a fost pe ziua de azi, abia aștept să mi spuneți ce părere aveți despre acest subiect și de asemenea, mi-ar plăcea să mi dați sugestii pentru noile articole din seria #devorbit.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

PS: NU UITAȚI SĂ ZÂMBIȚI!!!

25 de gânduri despre „Tu zambesti des?

  1. zambetul este ca o marca pe un plic,uneori zambetul este mai larg,mai frumos,alteori este mai timid,alteori este fortat,important este sa zambim mai des sa atragem energie pozitiva din univres!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pe mine, lumea ma percepe ca pe un om tare vesel, asta pentru ca indiferent de problemele avute, nu am lasat pe nimeni sa stie. Zambesc pentru mine si zambesc pentru ca stiu ca astfel ii fac si pe ceilalti sa rada.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.