Recenzie Fragonard

Bună frumoaselor,

Azi revin cu o recenzie de suflet, pentru că vreau să vă vorbesc despre ce am primit de la Fragonard în cadrul evenimentului organizat în Suceava.

Trebuie să precizez că motivul pentru care acest brand mi-a intrat la suflet, este dedicarea lor pentru ambalarea într-un mod așa frumos a produselor.

Pe mine oamenii ăștia m-au dat gata de fiecare dată, au grijă la cele mai mici detalii iar punguțele lor miros foarte bine, asta pentru că și produsele lor sunt foarte plăcut parfumate.

De data asta am primit de la ei un săpun, se numește Chevrefeuille Soap și din câte am citit, este un săpun cu esența de caprifoi proaspăt, ei bine, pentru mine acest produs miroase a copilărie.

E genul de parfum pe care îl recunosc dintr-o mie, asta pentru ca mama obișnuia să îmi bage săpunurile acelea printre haine pentru ca ele să miroasă frumos, obicei ce a rămas cu noi și în prezent, nu știu câte dintre voi mai faceți asta, însă eu încă o fac și hainele miros foarte plăcut.

L-am folosit cu mare drag și așa cum mă așteptam, mi-a lăsat mâinile catifelate are și un grămaj destul de mare, de 140 g, lucru care mă face să mă gândesc că se va consuma destul de greu.

Următorul lucru primit, a fost un mini parfumel, EMILIE, am mai avut un mini parfumel de la ei și mi-a plăcut mult, îmi place că vine cu atomizator, parfumul e unul floral, numai bun pentru acest anotimp, nu e ceva puternic, să te încece, e chiar foarte ușor sesizabil, cel puțin mie așa mi s-a părut.

Dacă sunteți interesate de notele ce le conține, vi le las aici, pentru că după cum am mai zis, nu sunt cea mai bună la descris parfumuri:

Nuanțele somptuoase de trandafir și iasomie se îmbină cu notele delicate de violetă. Acordurile lemnoase de santal și ambra te învăluie într-o mireasmă de neuitat.

Cam atât și cu articolul de azi, abia aștept să mi spuneți ce părere v-au făcut produsele și dacă le-ați încerca, nu uitați că puteți să vă lăsați impresia în comentarii, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

22 de gânduri despre „Recenzie Fragonard

  1. nu le-am incercat dar ma las pe mana ta si voi incerca sa achizitionez si eu macar sapunul care artata tare bine,aromele parfumului sunt pe gustul meu!

    Apreciază

  2. de cand am vazut pozele. mi am zis ca tare sunt frumoase produsele, colorate, apoi tu ai laudat ambalajul. gand in gand!

    Imi plac mult parfumurile mini, mai ales cand sunt cu atomizor, si nu bila.
    Sa le folosesti cu placere!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.