Recenzie Golden Rose

Bună frumoaselor,

După cum v-am zis și în articolul despre evenimentul #bucovinabeauty, o să dau startul unui val de recenzii pentru produsele pe care le-am primit.

Așa că azi vorbim despre ce îmi place mie mai mult și anume machiaj, pentru că sunt produsele despre care reușesc să îmi fac cel mai repede o impresie și firma despre care o să vă zic azi este Golden Rose, dacă sunteți sau aveți drum prin Suceava, să știți că îi găsiți în Iulius Mall.

Mă bucur că și ei au fost sponsori, pentru că nu mai folosisem de foarte mult timp produse de la ei și chiar eram curioasă, mai ales de produsele lor de buze.

Dar înainte de a trece la produsele de buze, trebuie să menționez faptul că am primit și o mică agendă, mereu mă bucur când primesc de la firme agende, niciodată nu sunt destule.

Și acum că v-am zis asta, o să trec la primul produs care mi-a atras atenția și anume Long stay liquid matte lipstick in nr 09, auzisem atâtea păreri bune despre aceste rujuri, știu că Iguanitza le lăudase.

Când am văzut nuanța rujului am zis: OMG ce roșu frumoos, m-am îndrăgostit la prima vedere, este nuanța mea semnătură, deși înainte fugeam de roșu, acum îl ador.

Apoi am dat de miros, care e delicios, dacă cineva m-ar lega la ochi și m-ar pune să miros acest produs, aș zice că miroase a ceva zahăr vanilat, prăjiturele, oricum ceva foarte yummi, așa că au mai primit o bilă albă de la mine.

Acum vine momentul adevărului, testarea propriu-zisă, îmi place ca cei de la Golden Rose se țin de promisiune, au spus că e mat, mat este, nu ți se lipesc buzele între ele cum mai pățesc cu alte produse, e drept că se simte un pic uscat, dar pentru mine nu e deranjat, deoarece eu port aproape zilnic rujuri lichide, așa că m-am obișnuit cu senzația.

Cât despre faza cu kissproof, mai au un pic de lucrat, în sensul că, cel puțin la mine, mai rămâne o linie subțire de contur, atunci când am încercat să mi pup mâna (fiecare cu ce are).

Per total, eu sunt mulțumită, mi-a întrecut așteptările.

Următorul produs e tot pentru buze (cum m-au nimerit oamenii ăștia) și îi zice Metals Matte metallic lipgloss, nr 57 nuanță Ruby, aici numele m-a cam pus pe gânduri, pentru că zicea că e matte și în același timp lipgloss, sună cam ciudat, asta până l-am încercat.

Faza cu el este că se usucă mat cu aspect metalic, față de rujul lor lichid normal, se simte mai lipicios, nu neapărat în interiorul buzei ci la margini, culoarea e nebună, trebuie să recunosc că nu e neapărat stilul meu.

Ce îmi place la el, este faptul că te scoate în evidență, eu l-am purtat și doar așa pe el singur și părea că sunt machiată, nu știu, are ceva care îți ia ochii.

Și uite că am ajuns și la ultimul produs și anume o oja din gama Color Expert, nr 24, eu am avut o grămadă de oje GR și știu că sunt bune, culoarea asta e demențială acum pentru vară, se aplică super ușor și chiar o recomand.

Astea au fost toate produsele, aștept și părerea voastră, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

19 gânduri despre „Recenzie Golden Rose

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.