Unghiute ingrijite cu Malika Colors

Bună frumoaselor,

Azi vorbim despre unghiuțe și nu mă refer la oje sau alte trăsnăi, ci la îngrijirea lor cu produse de calitate.

Malika Colors s-a numărat printre sponsorii prezenți la evenimentul Bucovina beauty, lucru care m-a bucurat, asta pentru că am reușit să mai testez și în trecut produse de la ei și mi-au plăcut mult.

De data asta am primit două produse pentru îngrijirea unghilor:Base coat, care defapt e o bază vitaminizantă și un ulei de cuticule, ambele produse fac parte dintr-o gamă nou lansată de ei.

M-am îndrăgostit pe loc de bază, pentru că în ultimul timp am impresia că mănânc baze din astea pe pâine, am cam renunțat complet la oja în detrimentul lor.

Pur și simplu o aplici pe unghii, lasă o culoare ușor gălbuie, rezistă până la o săptămână, unghiile sunt puternice și sănătoase.

Am avut-o și cu mine în mica mea vacanță în Maramureș și a fost la fel de apreciată și de mama și de prietena noastră, asta pentru că s-au dat și ele.

Cât despre produsul pentru cuticule, acesta a fost folosit mai mult de mama, asta pentru că eu nu mă prea pricep în îngrijirea lor și prefer să o las pe ea să mă ajute în acest sens, plus că, evident l-a folosit și ea.

La capitolul ăsta, nu aș putea să vă spun prea multe, pentru că nu mă pricep, dar ea zice că e bun și mai ales e bine să ai produe de genul în casă, la noi chiar ni se terminase, așa că a venit la fix.

Pe lângă produse cosmetice, de îngrijire, pentru unghii, șamd, cei de la Malika Colors au și o secțiune cu genți, chiar am apucat să fac și eu poză cu una dintre ele, cele două genți prezente la eveniment fac parte din colecția Lucy și sunt niște piese cum eu n am mai văzut până acum.

Clar atragi privirile cu o astfel de piesă.

Frumoaselor aici închei acest articol, ca de fiecare dată, v-aș ruga să mi spuneți dacă ați încercat până acum vreun produs de la această firmă, eu vă aștept cu mare drag răspunsurile, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

17 gânduri despre „Unghiute ingrijite cu Malika Colors

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.