#orecomandare Pearl Drops pasta de dinti

Bună și bine v-am găsit.

Azi m-am gândit să vă vorbesc despre #orecomandare în ceea ce privește igiena bucală și mai exact despre o pastă de dinți Pearl Drops din gama Hollywood smile.

Când vine vorba de paste de dinți pentru albire, trebuie să recunosc că eu mi am cam pierdut speranța, le cumpăr pentru că îmi place aroma lor (un aspect foarte important pentru mine, deoarece sunt sensibilă la multe dintre aromele de pe piață), dar nu mă aștept să facă minuni.

Eu am mai avut în trecut paste de la Pearl Drops, știu că foloseam des varianta Everyday white, care cred că e și prima variantă pe care au scos-o pe piață.

Produsul vine într-o formă ușor neconvențională și diferită față de pastele de dinți obișnuite, se găsește la un gramaj de 50 de ml și costa undeva între 15-18 lei, depinde de unde o luați.

Pasta e albă cu mici particule de un albastru mai închis, îmi place mult că e foarte mentolată și îți dă un refresh instant când o folosești.

Cât despre albire, nu știu ce să vă spun, am mai avut o pastă de dinți la testare așa că le am alternat, dar aș fi curioasă să mi spuneți dacă voi ați folosit acest produs și dacă ați avut rezultate.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.