2 produse care nu trebuie sa ti lipseasca vara

Bună și bine v-am găsit.

După cum zice și titlul, astăzi vreau să vorbim despre două produse foarte folositoare în timpul verii, ambele vin de la Elmiplant și le-am primit în cadrul Bucovina Beauty.

Știm foarte bine că vara este totul despre acel #beachbody, fără celulită, fără păr, așa că aceste două produse despre care vreau să vă zic, vin la fix.

Prima este crema Velvet touch cremă depilatoare, eu sunt mega fană a acestui tip de cremă, nu suport să mă fac cu altceva.

Mi se pare totul super rapid, mai ales că trebuie ținută doar 3 minute pe piele până să o îndepărtezi cu apă.

Mie nu mi-a provocat iritații, mi-a lăsat pielea fină, mirosul nu e wow, oricum toate cremele de acet tip, indiferent cu ce sunt infuzate, tot ajung să miroasă mai urât, așa că parfumul ei nu m-a deranjat.

Următorul produs nu l-am folosit dar am vrut să vă vorbesc totuși despre el, pentru că știu că multe dintre voi obișnuiesc să folosească și genul ăsta de creme, mai ales cele care fac și sport sau merg la sală.

Este vorba despre Cellufight, o cremă pe care o aplici pe zona cu celulită, are efect termo-activ și se presupune că ar trebui să te scape de până la -2 cm în jurul coapselor după 4 săptămâni.

Motivul pentru care nu am folosit-o, este faptul că eu nu am probleme în aceea zonă, plus că nu cred neapărat în cremele de genul, adică fără un stil de viața sănătos și fără o rutină în ceea ce privește sportul, nu cred că o cremă foarte face minuni de genul.

Oricum, dacă mă răzgândesc și o folosesc, o să vă anunț pe instagram.

Atât am avut de zis pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

13 gânduri despre „2 produse care nu trebuie sa ti lipseasca vara

  1. Crema depilatoare nu am folosit niciodată. Prefer epilatorul electric. Cremele pentru celulita nu prea știu ce să zic despre ele. Am folosit la un moment dat ceva, dar am scăpat de putina celulita pe care o aveam doar prin sport regulat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.