Am folosit pentru prima data Wash&Go

Bună dragelor,

Cred că deja nu mai este un secret, faptul că îmi place să testez multe produse, nu sunt genul care rămâne la un singur produs toată viața, mereu sunt în căutare.

De data asta am avut ocazia prin intermediul evenimentului Bucovina Beauty Event să încerc șamponul Wash&Go și zic asta pentru că e prima dată când folosesc produse de la ei.

Tata obișnuia să își ia acest șampon însă nu s-a înțeles bine cu el și nu l-a mai recumpărat, așa că dacă văzusem că la el nu a funcționat, nici eu nu am vrut să îi mai dau vreo șansă.

Pe lângă șampon, am primit și un balsam, pe care am ales să îl dau în cadrul unui concurs pe instagram, asta pentru că noi deobicei în casă nu folosim balsam de păr și am zis că nu are rost să îl țin.

Cu șamponul m-am înțeles bine, vine într-o cantitate gigantică, de 750 de ml, adică o să mă ajungă o veșnicie, mai ales că nu trebuie să pui nici mult produs pentru că face mega spumă, plus că eu obișnuiesc să mi spăl părul o singură dată pe săptămână pentru că e uscat și nu necesită mai mult, eu zic că e mai sănătos așa.

Eu am primit varianta cu extract de fructe care îmi miroase a șamponul din copilărie, dar m-am interesat și am aflat că mai există și alte variante de miros.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am obiceiul să alternez șampoanele, asta pentru ca părul să nu se obișnuiască cu un singur produs, așa că dacă vreți și voi să îl încercați, puteți să vă luați și varianta mai mică, nu neapărat această mare pe care o am eu.

Voi cu ce șampon vă spălați?

Aștepți să mi spuneți iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

22 de gânduri despre „Am folosit pentru prima data Wash&Go

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.