Recenzie Eu si totusi alta de Jojo Moyes

Bună tuturor,

Azi revin cu o recenzie de carte, asta pentru că am primit de la Libris.ro o carte (pe care eu am ales-o), ea se numește Eu și totuși alta de Jojo Moyes.

Dacă vă aduceți aminte, am o recenzie și pentru primele două cărți (Inainte sa te cunosc și Dupa ce te-am pierdut) .

Am fost luată prin surprindere, asta pentru că nu mă așteptam să existe o continuare, sau poate uitasem complet că mai există și o continuare, cert e că am fost bucuroasă că a mai apărut una.

Cred că personajul principal Louisa Clark este una din personajele mele feminine dintr-o carte citită, are ceva special, fie simțul umorului, fie modul neobișnuit în care alege să se îmbrace, cert e că mie mi place mult de ea și abia așteptam să văd ce s-a mai întâmplat.

Se pare că de data asta ajunge să plece în New York pentru o nouă slujbă, Nathan (fizioterapeutul lui Will) era deja acolo, așa că într-un fel se simțea în siguranță.

Esta angajată pe post de asistentă de către soții Gopnick, un cuplu care făcea parte din lumea bună a societății.

Datorită acestui loc de muncă, Louisa începe să intre și ea ușor, ușor în lumea lor, începând să fie tratată ca și „prietena” doamnei Gopnick.

Stângăcia caracteristică o urmărește până în America, pentru că deși ajunge să trăiască într-un apartament luxos, să meargă cu limuzina, să frecventeze locuri selecte, ea ajunge să intre în tot felul de încurcături.

Pe parcursul cărții se urmărește și relația ei la distanță cu Sam, iubitul ei care este paramedic, îmi pare rău că nu toate sunt roz, dar nu vreau să vă stric plăcerea de a afla voi singuri asta.

După ceva timp de acomodare cu toată viața ei nouă, Lou întâlnește un bărbat care o face un pic să se neliniștească, asta deoarece seamănă cu Will Traynor.

Îmi place că ea păstrează legătura atâta cu mama cât și cu fata lui Will mi se pare foarte drăguț cum vorbesc și își trimit scrisori sau email-uri.

Povestea nu prevedea că se vor întâmpla lucruri prea intense, însă m-a lăsat fără cuvinte la niște scene la care nu mă așteptam să se întâmple.

Finalul pe cât de romantic a fost, pe atât de mult m-a enervat că iar m-a lăsat să mă gândesc eu ce o să urmeze, chiar sunt curioasă dacă povestea lor o să continue sau acela e sfârșitul.

Cam asta a fost și despre această carte, mi-a plăcut mult, dacă nu ați citit nici primele două cărți, chiar vă recomand să o faceți.

Aștept să mi spuneți și părerea voastră despre Eu si totusi alta, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

28 de gânduri despre „Recenzie Eu si totusi alta de Jojo Moyes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.