Voi mai purtati blush?

Bună și bine v-am găsit.

Nu știu dacă sunt singura, însă am observat că nu prea se vorbește despre blush-uri, chiar sunt curioasă Voi mai purtați blush?

Eu încă port și încerc să mă joc cu diverse nuanțe, acum depinde foarte mult și de machiajul pe care aleg să mi-l fac la ochi în ziua respectivă, dar indiferent de ce look port pe pleope, nu uit niciodată de blush.

Eu sunt și destul de albă la față, așa că am nevoie, însă trebuie să fiu și atentă pentru că altfel mă pot transforma rapid într-un clown.

Când eram mai mică purtam exclusiv blush roz, aveam eu ideea preconcepută că dacă am pistrui, nu pot purta un blush peachy, asta pentru că mi ar accentua și mai tare pistruii, însă acum nu mai țin cont de acea regulă stupidă.

Am ajuns să strâng destul de multe blush-uri în colecția mea, fie le-am primit, fie mi-am luat eu, cert e că mie încă îmi plac.

Preferatul meu la momentul actual este cel de la Bourjois, îl port cel mai des, asta pentru că are și niște irizații drăguțe și nu mai am nevoie de iluminator, vine cu două culori, uneori aleg să le combin, dar de cele mai multe ori aleg să le folosesc separat și chiar mi se pare un produs foarte bun.

O să vă las și câteva poze cu restul blush-urilor pe care le dețin și mi-ar face mare plăcere să mi spuneți: Ce produse folosiți voi? Mai folosiți blush?

Aștept răspunsurile voastre cu mare interes, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

18 gânduri despre „Voi mai purtati blush?

  1. Ooo, daaa! E (aproape) nelipsit! Nu prea ma pricep eu sa ma machiez cine stie ce, insa cu blush imi place sa ma dau, pe motiv ca ma face sa arat mai…vie! 😂
    Preferatele mele sunt cele se la Paese, Note si Flormar. Bourjois mi se pare prea pigmentat pentru gustul meu, iar pe celelalte inca nu le-am incercat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.