Wow ce gene lungi ai!!!

Bună frumoaselor și bine v-am găsit.

De curând am început să primesc multe întrebări în legătură cu genele mele, ce rimel folosesc, fac ceva special? Ei bine, răspunsul este DA.

Dacă vă mai aduceți voi aminte, am câștigat la o tombolă în cadul celui de-al treilea eveniment Galați beauty swap un ser pentru creșterea genelor de la Lambre.

Inițial nu prea i-am dat multe șanse, asta pentru că eu am mai folosit un ser de care am fost foarte mulțumită însă costa cu mult mai mult decât acesta și am zis, băi, e prea ieftin n are cum să fie bun.

Produsul se numește Magic Long Eye Lash active serum și îl găsiți pe site-ul celor de la lambre.ro cu prețul de 68.50 lei.

Acesta vine într un tub de 4 ml, are o pensulă în genul celei de tuș și eu îl aplicăm în fiecare seară la baza genelor, recunosc că uneori mai săream peste acest procedeu.

Îmi pare rău că nu am păstrat pozele cu genele mele la începutul tratamentului și am să vă arăt direct după tratament, însă multă lume a observat schimbarea asta și genele mele au fost lăudate.

Toată lumea vrea să știe ce rimel folosesc, însă nu rimelul este cel care mă face să am gene așa lungi, ci acest produs.

A trecut mai mult de o lună de când îl folosesc și el încă nu s-a consumat, mă bate gândul să o dau și pe mama să văd dacă sunt îmbunătățiri și la ea, însă ea are ochii super sensibili, nici mascara nu poartă și nu știu dacă s ar înțelege cu el, totuși am să încerc.

Frumoaselor, asta a fost tot pentru azi, am vrut să știți că eu chiar sunt mulțumită de acest produs și îl recomand cu mare drag.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

28 de gânduri despre „Wow ce gene lungi ai!!!

  1. Sunt tentata si eu insa am o sensibilitate deosebita a ochilor, asemeni mamei tale asa ca astept sa-mi spui cum s-a inteles ea cu el.
    Tu arati super, chiar ai gene lungi si frumoase!

    Apreciază

    1. Multumesc, cred ca depinde de fiecare, mama urmeaza momentan un tratament pentru cresterea sprancenelor si nu stiu daca o sa mai vrea si pentru gene 😂 dar o sa va tin la curent daca accepta

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.