Cum a fost la Galati Beauty Swap 4?

Bună frumoaselor și bine v-am găsit.

Dacă mă urmăriți în social media, știți că duminică 9 decembrie a avut loc a patra ediție a evenimentului Galați Beauty Swap .

Această ediție, față de cele trecute, a fost un pic mai specială pentru că a fost varianta Secret Santa.

Așa că pe 9 decembrie, la ora 13:00 Ioana S.Pavel ( One Butterfly Blog) a reușit pentru a patra oară să ne adune într-o nouă locație și anume Seven Cafe, o cafenea decorată cu bun gust.

Pe mine una m-au prins un pic nepregătită, nu am realizat că e o cafenea și că nu au și mâncare, așa că noroc cu cei de la Brutăria Frontera, care ne-au pregătit câteva gustări în care ne-am tot îmfipt, asta pentru că erau și fix lângă masa noastră, o să dăm vină doar pe asta.

M-am revăzut cu o grămadă de fete frumoase, am și reușit să cunosc persoane noi și credeți-mă că e un sentiment foarte interesant să vezi o persoană și să o recunoști din poză, să știi că îți și comentează și că te ai și conversat cu ea de câteva ori, când te vezi față în față cu ea, simți că vă cunoașteți de o veșnicie.

Atmosfera a fost una relaxantă, ca între prietene, pe mese ne așteptau numai bunătăți de produse despre care abia aștept să vă vorbesc.

Au avut loc și câteva tombole, din păcate nu am fost norocoasă la acest capitol, dar știți cum se zice, câștig pe altă parte.

La sfârșit am făcut schimbul de cadouri, acel Secret Santa despre care vă vorbeam, practic în momentul evenimentului am aflat cui dăm și cine ne dă nouă, mie mi-a picat să îi dau unei frumoase care a venit pentru prima dată: Georgiana Steluța și eu am primit de la Ana Maria Zanfir.

La swap am reușit să schimb doar un produs, dar mă bucur totuși că l-am luat pe ăsta, deoarece este vorba despre tusul de la Lambre care mie mi s-a terminat, așa că mersi Gabi pentru tuș.

După cum vă ziceam am avut pe mese produse de la sponsori, de promovarea evenimentului s-au ocupat cei de la revista Famost.

În continuare o să enumăr sponsorii, pe calea asta țin să le mulțumesc și să îi mulțumesc și Ioanei pentru tot efortul depus, you go girl, ai reușit și de data asta să ne uimești:

 • 3DeLuxe
 • Căsuța cu Flori
 • Faunus Plant
 • Elemis – Adda Shop
 • Green Lab
 • MakeHot
 • XLear
 • Brutăria Frontera
 • Maxim Body Galați
 • Triodeluxe Cosmetics
 • TeaTree
 • Rezke
 • Perspirex
 • Lambre

S-a lăsat și cu multe poze, că doar nu puteam încheia altfel.

Se pare că a fost un an bun și abia aștept să vină noul an să vedem ce o să se mai întâmple.

Ce părere aveți de întâlnirea noastră?

Aștept răspunsurile voastre, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

28 de gânduri despre „Cum a fost la Galati Beauty Swap 4?

 1. Foarte frumos! Ar fi frumos sa vad ca si prin iasi se prezinta astfel de bloggerite frumoase care sa ne zica ce au facut la un asemenea eveniment, in rest, ma bucur ca te bucuri de frumoase evenimente ca acesta si de minunate swap-uri cu fete si doamne superbe!

  Apreciază

 2. Desi mi-am facut intrarea intr-un mod ” deosebit ” :))) a fost un super eveniment si ma bucur ca v-am intalnit iarasi. Sa stii ca mi-a placut atre cum cum ti-a venit tinuta!! :*

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.