Uleiul din arbore de ceai de pe TeaTree.ro

Bună și bine v-am găsit.

Cred că este prima dată când abordez acest subiect, dar m-am gândit că toată lumea ar trebui să cunoască beneficiile acestui produs minune și anume Uleiul din arbore de ceai de pe site-ul celor de la teatree.ro .

Pentru început o să vă las aici ce spune producătorul despre acest produs:

Uleiul de arbore de ceai Dr. Müller Pharma este un ulei standard, ultra pur, de înaltă calitate, produs exclusiv din arborele Melaleuca alternifolia printr-o distilare specială, atentă, care asigură o eficiență ridicată și o aromă caracteristică a uleiului.

Înainte să am vreo tangență cu astfel de produse, știam doar că e bun pentru coșuri, bănuiesc că și voi ați auzit că dacă îl aplicați cu un bețișor de ureche direct pe zona afectată, coșul se va usca mai repede.

Știu că eu foloseam înainte când aveam mici probleme și își făcea foarte bine treaba, dar nu doar pentru asta poate să fie folosit.

O să vă zic cum îl mai folosesc, înainte de a face asta, trebuie să recunosc că are un miros foarte înțepător și puternic, deci s-ar putea să nu fie pe placul tuturor:

 • În zilele în care rămân fără sare de baie sau bombe de baie, torn câteva picături în apă, v-am zis că are un miros destul de intens, nu mă deranjează, dar motivul pentru care fac asta, este faptul că mă relaxează complet, mai ales într-o zi în care să zicem că am avut o zi mai intensă, în care am stat mai mult în picioare, atunci aleg să îl folosesc
 • Pentru nas înfundat, puteți pune câteva picături în apă fierbinte și să faceți inhalații cu el
 • Pentru calmarea pielii iritate
 • Pentru eliminarea mirosurilor neplăcute ale picioarelor, puteți pune câteva picături într-un lighean cu apă și să stați cu picioarele în acel lighean, sau să puneți produsul într-un ambalaj cu atomizator și să pulverizați direct în încălțări
 • Pentru dezinfecția periuței de dinți
 • O puteți amesteca cu pasta de dinți sau apa de gură, aveți grijă să NU O ÎNGHIȚIȚI, poate da greață sau amețeli

FOARTE IMPORTANT DE REȚINUT PENTRU PERSOANELE CARE AU PIELE SENSIBILĂ, ULEIUL DE ARBORE DE CEAI TREBUIE DILUAT CU UN ALT ULEI, DE EXEMPLU CU CEL DE MIGDALE DULCI.

Cam astea sunt cele mai utilizate metode de mine și pe care le și cunosc ca funcționează.

Sunt curioasă, în ce mod folosiți voi uleiul din arbore de ceai?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

21 de gânduri despre „Uleiul din arbore de ceai de pe TeaTree.ro

 1. Hmmm, nu l-am încercat dar cum îmi plac mie uleiurile în băi lungi în care să mă răsfăț, cu siguranță mi-ar plăcea uleiul din arbore de ceai. voi intra și eu pe teatree să văd ce mai găsesc.

  Apreciază

 2. Îmi plac tare mult produsele care au concentrație mare de Tea tree. Eu îl folosesc de obicei atunci vreau sa împrospătez aerul in camera sau când ii desfund nasul fetiței

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.