Ce alegi intre ORIGINAL si STRONG de la PERSPIREX

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să abordez subiectul Antiperspirante (pentru că deși e frig și acum din cauza hainelor groase, nu se simte mirosul neplăcut), sunt sigură că încă există persoane care se confruntă cu o transpirație excesivă și pe timpul iernii.

Probabil că ați mai auzit și voi despre produsele Perspirex, multă lume le folosește și le laudă din cauza rezultatelor bune.

Eu înainte știam doar de varianta originală, pe care am avut-o în două exemplare, dar se pare că aceștia au scos și o variantă STRONG, pentru persoanele care au foarte mari probleme cu transpirația.

Pentru început, ce este PERSPIREX?

Compania producătoare Perspirex, Riemann SA, este o fabrică daneză specializată în produse de îngrijire a pielii. A fost fondată de către Claus Riemann, care a avut viziunea de a crea produse cu un „obiectiv de identificare a efectului produsului” – un efect pe care oamenii să îl poată simţi atunci când folosesc produsul. Această ambiție simplă, dar provocatoare, este astăzi viziunea noastră.

Se pare că primul produs a apărut în anul 1979 Claus Riemann a dezvoltat acest produs pentru sora sa, Bodil, care a suferit de transpirație excesivă la picioare.

Eu vă zic sincer că nu am probleme în acest sens, nu transpir excesiv, transpirația mea nu are un miros pregnant, așa că eu pe pielea mea nu pot să fac un test clar, pentru că ambele produse funcționează la fel pentru mine.

Îmi plac ambele produse pentru faptul că nu conțin parfum și nu lasă pete, părinții mei folosesc varianta originală și se împacă foarte bine, cred că cel mai bine putem vedea efectul produsului STRONG, dacă îl folosește tatăl meu, pentru că el fiind bărbat, muncind, vă dați seama că are o altfel de transpirație față de a mea.

Sunt curioasă: Voi ați încercat produsele Perspirex? Ce ați alege între Original și Strong?

Aștept și părerile voastre, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

15 gânduri despre „Ce alegi intre ORIGINAL si STRONG de la PERSPIREX

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.