Goluri in spranceana? Te rezolva BONILASH

Bună frumoaselor și bine v-am găsit.

Azi vreau să închei toate socotelile în ceea ce privește recenziile la care am rămas în urmă, așa că o să vorbim despre serul pentru creșterea sprâncenelor de la Bonilash.

Cred că nu există persoană care să nu audă de acest brand, după ce au apărut pe piață cu produsul lor inovator pentru creșterea genelor, pe care eu personal nu l-am testat dar știu că multă lume e mulțumită de el, acum au scos și ceva pentru sprâncene.

Eu am primit acum ceva timp serul pentru sprâncene și am fost un pic reticentă în privința lui, asta pentru că eu nu am neapărat nevoie de un astfel de produs, sprâncenele mele cresc frumos și natural, nu am goluri inestetice, așa că am zis: Hmm, să-l folosesc oare?

Ce am făcut eu înainte de a mi-l aplica și a începe practic tratamentul, a fost să merg să mă pensez, mi s-a părut mai corect așa.

Îl foloseam seara după demachiere, acesta vine cu un aplicator ca de ruj lichid, cu o pensulă destul de subțirică care permite aplicarea serului pe întreaga sprânceană.

Dacă de serul de gene nu uitam niciodată, ei bine… recunosc că am cam trișat cu acest produs, nu l-am aplicat chiar constant, au mai fost zile în care uitam.

Ca și rezultate, nu pot să zic că m-a dat gata, pentru că v-am zis eu nu am probleme în acest sens, dar l-am folosit și pe mama care are niște goluri destul de mari și la ea chiar am văzut diferența.

Chiar azi îmi zicea că i s-au mai îndesit firele și sunt mai închise la culoare.

Cred cu tărie ca un astfel de produs, aplicat cu strictețe în fiecare seară, poate să dea rezultate pentru cineva cu sprâncenele subțirele sau care are goluri inestetice, pentru cineva așa ca și mine, nu cred că are rost.

O să continui să o dau pe mama în fiecare seară.

Voi ce ziceți, credeți că ați avea nevoie de un astfel de produs?

Aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.