5 ani de frumuseteavorbeste.com

Bună tuturor și bine v-am găsit.

Am stat mult să mă gândesc despre ce să vorbesc în articolul de azi, asta pentru că azi se împlinesc 5 ani de când scriu pe acest blog.

M-am uitat și la articolele trecute în care anunțam că s-a mai dus un an și am putut vedea cum am evoluat.

Sunt conștientă că sunt multe lucruri pe care le mai am de învățat și multe minusuri pe care trebuie să le transform în plusuri, dar sunt sigură că până la urmă o să reușesc tot ce mi-am propus.

Când am deschis acest blog nu m-am gândit niciodată că o să ajung unde sunt azi, urmăream foarte multe fete pe you-tube și îmi doream și eu să îmi împărtășesc pasiunea pentru machiaj dar îmi era frică să mă expun.

Soluția mea a fost deschiderea unui blog, pentru că așa aveam ocazia să mi exprim părerea despre pasiunea mea și anume produsele cosmetice, fără ca oamenii să știe cine sunt și cum arat, ați putea zice că am ales să mă ascund în spatele blogului meu.

Am plecat de la niște banale articole scrise într-un mod, să îi zicem copilăresc, apoi mi-am dat seama că frumusețea merge mai departe de make-up și am spus că vreau să mă extind și am făcut-o.

Așa am ajuns să scriu despre tot ce cred eu că e frumos, am scris despre produse cosmetice, despre cărți, despre filme, despre locații frumoase, rețete cu gust, evenimente interesante, tot ce am considerat eu că e frumos.

Anul trecut am descoperit faptul că blogul poate să mi aducă și altfel de beneficii, am ajuns să particip la evenimente, să cunosc și în realitate comunitatea de bloggeri, să am mai multe colaborări și să ajung să câștig și bani.

Pentru că da, recunosc, anul trecut a fost primul an în care eu am câștigat bani de pe urma blogului meu și să nu vă gândiți că au fost sume colosale, nu cred că aș putea să mă întrețin vreodată din blog, cel puțin nu acum la nivelul la care sunt.

Dar mie mi place să fiu transparentă și să recunosc acest lucru, pentru că face parte din mine.

După cum v-am mai spus prin articole, faptul că primesc produse nu mă face să fiu toată un zâmbet și un praf de zâne, nu îmi place ceva la un produs, eu o să spun, de aceea de multe ori am și refuzat colaborări pentru că mi se impunea ce să spun și eu nu sunt de acord cu asta.

Îmi doresc mult să îmi cresc cât mai frumos blogul, să am teme diverse, să știu că articolele mele v-au făcut să zâmbiți, v-au ajutat.

Cam acestea sunt gândurile mele de azi, dacă v-a plăcut articolul va mai aștept pe la mine, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

34 de gânduri despre „5 ani de frumuseteavorbeste.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.