Interviu de frumusete #2 Denisa Silaghi

DSC_0328.JPG

Bună tuturor și bine v-am găsit.

Luna februarie s-a dus, așa că pentru azi am un nou Interviu de frumusețe, știu cât de mult vă plac articolele astea, iar de data asta am ales-o pe Denisa Silaghi.

Recunosc că nu mai țin minte când am descoperit-o pe Denisa, dar mi-a plăcut de la început, are o voce foarte plăcută, îmi place diversitatea pe care încearcă să o aducă pe you-tube, faptul că încearcă tot felul de clipuri, chiar o apreciez pentru asta.
Iar vorbesc cât o zi de post, așa că trecem la întrebări:

1)Bună Denisa, mă bucur mult că mi-ai acceptat propunerea, pentru cine nu te urmărește deja, ce face Denisa pe you-tube?

Bună draga mea Sabina, fac Youtube din pasiune de aproape 2 ani deja și încerc să realizez content cât mai diversificat, de la review-uri cu produse de beauty care mie îmi plac și pe care le găsesc potrivite pentru tenul și nevoile mele (aici intră și clipurile mele de Test Vlog în Progress, în care pe parcursul unei zile testam împreună diverse produse), la clipuri de lifestyle (weekly vloguri, vloguri de călătorie), dar și alte clipuri interesante cu și despre artă culinară să îi zic așa. Vreau să abordez cât mai multe subiecte, să satisfac curiozitățile tuturor.

2)Care este produsul cosmetic care nu îți lipsește niciodată din geantă? Și de ce?

Produsul cosmetic care nu lipsește niciodată din geanta mea este rujul. Fie că sunt prea grăbită dimineața și nu apuc să îl aplic, fie că îl reaplic pe parcursul zilei, e bine întotdeauna să am unul în geantă, iar ca orice fată, mereu găsesc vreo 3-4 rujuri în geantă și am din ce să aleg :).

3)Am văzut că în ultimul timp ești foarte pasionată de paletele cosmetice, numește 3 palete preferate!

Daaa, exact în momentul în care citeam această întrebare, îmi făceam o comandă pentru o nouă paletă :)). Top 3 palete preferate din colecția mea sunt: paleta Gingerbread de la Too Faced, paleta Yes, please de la ColourPop și paleta Sunset Beach de la Boys’n’Berries. Toate paletele sunt pigmentate, au nuanțe superbe, de la nuanțe mate până la nuanțe sidefate și cred că aș putea renunța la restul paletelor din colecția mea și să trăiesc doar cu acestea.

4)Dacă ai putea să îți cumperi orice produs din lume, ce ai alege?

Sincer, nu m-am gândit niciodată la lucrul acesta, dar cred că dacă mi-aș dori ceva cu adevărat, aș face un efort să mi-l cumpăr. Eu sunt de părere că dacă ceva te face fericit, ar trebui să faci sau în cazul acesta să îl cumperi ;).

5)Știu că ești foarte pasionată de filme, care este filmul tău preferat?

O să vezi că filmele mele preferate sunt foarte departe de ceea ce recomand eu în momentul de față pe instagram, momentan m-a prins febra filmelor thriller, horror și de când a început anul am urmărit o mulțime. Filmul meu preferat e animația Beauty and the Beast, iar al doilea e Matilda. Am alte o mulțime de filme care îmi plac, dar pe acestea două le-aș putea urmări lunar.

6)Dacă ai afla că mai ai doar o zi de trăit, ce ai face?

Aș încerca să profit din plin de ceea ce îmi oferă ziua respectivă, aș încerca să stau în compania persoanelor dragi din viața mea și să fac lucrurile care mă fac fericită.

7)Pe final, un salut pentru cititioarele frumuseteavorbeste.com ?!

Salutări dragi cititori/are, mulțumesc că ați avut răbdare să citiți răspunsurile mele și nu uitați că e foarte important ca toate informațiile pe care le luați din mediul online să le treceți printr-un filtru personal. Sunt atâtea informații eronate în mediul online încât nu mai știi uneori pe cine să asculți. Așa că cel mai bun lucru e să vă gândiți dacă pe voi vă ajută cu ceva informația respectivă, iar dacă nu, let it go.

Cam asta a fost pentru azi, dacă v-a plăcut și vouă de Denisa, puteți să o urmăriți pe youtube, blog, facebook și instagram.
Vă mulțumesc că ați fost și azi alături de mine, până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!

30 de gânduri despre „Interviu de frumusete #2 Denisa Silaghi

  1. Interviul tău este bine realizat, ai adresat întrebări al căror răspuns conturează personalitatea și pasiunile intelocutorului tău. Până acum nu am urmărit-o pe Denisa, dar după acest interviu o voi căuta, pentru că a oferit niște răspunuri care mi-au plăcut.
    Felicitări!

    Apreciază

  2. Mă bucur că am aflat lucruri noi despre Denisa! Mi-e foarte dragă, căci de la un timp am început să urmaresc și câteva bloggerite de beauty pe youtube…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.