Doua domnii intunecate de Kendare Blake

Bună și bine v-am găsit.

Pentru azi vorbim despre o carte recent apărută la noi și anume Două domnii întunecate de Kendare Blake.

Prima carte din serie a fost Trei coroane întunecate și când am luat-o nu am știut că ea face parte dintr-o serie, m-a fascinat din prima cu povestea.

Apoi a apărut partea a doua Un tron întunecat, care în comparație cu prima parte, mi s-a părut destul de slăbuță și nu m-a dat pe spate iar acum a apărut și a treia parte și m-am reîndrăgostit de această poveste.

Pentru cei care nu au citit primele două cărți, o să fie un pic de spoiler, așa că îmi cer scuze de pe acum.

Ei bine, o să încep de unde a rămas povestea și anume cu Katharine în postul de regină, rol pe care îmi pare rău că ea trebuie să îl poarte, dacă la început dintre toate cele trei regine, eu țineam cu Katharine, lucrurile s-au schimbat acum, efectiv m-a scos din minți.

Ea a ajuns să fie regină, deși aproape murise pe Domeniul Breccia, aceasta revine la viață ajutată de reginele moarte care încep încet-încet să pună stăpânire pe ea, o să vedeți pe parcursul cărții ca aceasta începe să poarte un dialog interior în care le tot întreabă pe reginele moarte diverse lucru.

Cât despre surorile ei, Mirabella și Arsinoe, ajung împreună cu Billy pe continent, acolo unde cele două fete trebuie să se conformeze regulilor casei lui mamei lui Billy.

Iar pe un alt plan apare și Jules care știm că este prietena lui Arsinoe, aceasta purta blestemul legiunii, în mod normal cei ce poartă acest blestem erau omorâți la naștere, ea nu a fost și cu toate acestea, a reușit să țină totul în frâu.

Jules este convinsă de mai multe persoane că ar trebui să stârnească o revoltă și să îi ia coroana reginei actuale, ea ajunge să fie numită: Regina Legiunii și pleacă să o înfrunte pe Katharine.

Între timp Arsinoe începe să aibe niște visuri foarte ciudate care o fac să își dorească să se întoarcă de continent și să afle adevărul, așa că asta și face împreună cu sora și iubitul ei Billy.

Lucrile devin foarte complicate așa că o să mă opresc aici.

Sunt curioasă dacă voi ați citit ceva scris de Kendare Blake, mi-ar plăcea să știu, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!!

24 de gânduri despre „Doua domnii intunecate de Kendare Blake

 1. Eu am citit acum un an si jumatate primul volum, dar nu am mai continuat seria. Prietena mea a citit volumul 2 si a zis ca i-a placut mai mult decat primul. Mi-a imprumutat-o si mie, dar deocamdata am destul de multe carti in plan si putin timp din cauza simularilor.

  Apreciază

 2. Nu am citit nimic din seria aceasta și nici de acest autor dar din articolul tău reiese că merită citită.
  O voi trece pe listă(seria) și voi încerca să fac rost de ea.
  Mulțumesc pentru recomandare!

  Apreciază

 3. N-am citit cartea. Momentan m-am axat pe scriitori romani…am o lista lunga si vreo 5 carti in asteptare. Din lipsa timpului abia reusesc ca citesc 50 de pag pe zi 😦

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.