Confident la Confident

Bună tuturor și bine v-am găsit.

De curând am fost la inaugurarea unui concept store la mine în oraș, numele lui este Confident și dacă sunteți din Brăila, sau aveți drum pe aici, vi-l recomand cu mare drag.

Eram foarte curioasă să văd ce se ascunde în spatele acestui nume, care este conceptul și ce o să găsesc defapt aici și din cele spuse:

Confident este un nou concept store situat în Brăila, ce reunește creațiile a 30 de designeri români, din dorința de a oferi publicului o alternativă selectă în ceea ce privește vestimentația.

Evenimentul a fost presărat cu muzică bună, oameni de calitate, gustărele, poze cât curpinde, câteva tombole și un vin foarte bun.

Gazdele noastre au fost foarte primitoare și ne-au făcut să ne simțim ca la noi acasă, lucru pe care nu l-am mai întâlnit într-un alt magazin.

Dar hai să vobim și despre ce am găsit în acest loc minunat loc, ei bine, trebuie să recunosc că eu am rămas plăcut impresionată de calitatea materialelor, îmi venea să ating tot ce îmi ieșea în cale.

Se observă fără să atingi că vorbim despre o calitate premium, aici găsiți diverse articole de îmbrăcăminte pentru femei, accesorii, încălțăminte, genți și câteva lucrușoare pentru copilași și din câte mi s-a comunicat, o să existe și câteva articole pentru bărbați.

Am încercat să surprind pe cameră câteva dintre ele și deja cred că din cei 30 designeri români am ales câțiva preferați, pentru haine, cu siguranță Laura Ciobanu, Doamne, pur și simplu ador creațiile ei.

Mai este și Marie Nouvelle care din câte am înțeles, pictează manual aceste creații, lucru care mi se pare wow.

M-am bucurat că ni s-a permis să probăm tot ce găseam, să ne facem poze, practic să ne facem de cap și asta am făcut și eu, din păcate ținuta mea din acea seară nu mi-a permis să probez prea multe articole.

Dacă la început plecasem cu gândul să iau eu un interviu gazdelor noastre pentru vlogul meu, ei bine, am ajuns să mi se ia mie un interviu și asta mi-a făcut mare plăcere.

Din câte ni s-a zis, în acest spațiu se vor organiza lunar întâlniri, vor participa makeup artiști, stiliști, se vor dezbate subiecte legate de parenting și chiar cred că Brăila avea nevoie de un astfel de loc.

La final am plecat și cu o punguță și cu promisiunea că o să mai revin.

Cam atât pentru azi, până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

24 de gânduri despre „Confident la Confident

  1. Te-am vazut in poze pe facebook si mi-am spus wooow, ce loc fain, iar acum ca ti-am citit articolul sunt convinsa de asta. Ma bucur ca aveti acolo un loc deosebit, plin de stil si care va facilita intalnirea dintre designeri si iubitoarele de moda si de frumos.

    Apreciază

  2. Mi-a plăcut mult evenimentul dar acum că am și citit în detaliu, îmi place și mai mult tot ce am văzut și am citit.
    Felicitări designerilor, oganizatorilor, promotorilor și nu în ultimul rând, bloggerilor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.