Recenzie: A treia fata de Agatha Christie

Bună și bine v-am găsit.Astăzi vorbim despre o carte foarte dragă mie și anume A treia fată de Agatha Christie pe care o am de pe site-ul libris.ro .

Probabil vă întrebați de ce este o carte dragă mie, răspunsul e simplu, datorită autoarei de care m-am îndrăgostit efectiv.Nu știu de ce mi-a luat atâta timp până să încep să citesc ceva scris de Agatha, dar uite că am făcut-o și îmi place foarte mult, asta fiind a patra carte scrisă de ea pe care o citesc și îmi și place.Îmi plac cărțile scrise de ea pentru că te țin mereu în suspans, mereu e câte un caz de rezolvat și mereu te ia prin surprindere cine e defapt criminalul, dacă nu ați încercat niciodată să citiți o carte scrisă de ea, chiar vă recomand.Revenind la A treia fată, povestea începe într-o zi la biroul lui Hercule Poirot (care este detectiv), unde vine o domnișoară care mărturisește că a comis o crimă, sau defapt asta bănuiește ea, e foarte nesigură totuși.La vederea acestui bărbat, tânăra dă înapoi cu ideea că Hercule Poirot e prea bătrân, lucru care îl rănește profund pe acesta, dar cu toate astea el nu se dă în lături și reușește să rezolve misterul.

Trebuie să recunoaștem că acest detectiv are parte și de ajutorul unei doamne scriitoare care începe să guste din viața de detectiv ajungând să o urmărească pe fata aceasta (pe Norma, cea care a venit inițial la Poirot) și ajunge să fie și rănită pentru că se implică prea mult.Povestea e destul de încâlcită, mai ales că pe lângă faptul că Norma crede că a ucis pe cineva, mama ei vitregă a fost otrăvită, lucru de care tot ea este acuzată, plus că aceasta avea mari pierderi de memorie care o incriminau și mai mult.

Vă zic sincer că nu o să ghiciți în veci care e dezdonământul, eu am rămas absolut șocată de cele întâmplate, îmi place foarte mult stilul Agathei de a scrie și de a te ține în suspans.

Mai multe nu vreau să vă zic, aștept să mi răspundeți la întrebarea:Voi ați citit ceva scris de Agatha Christie?

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

12 gânduri despre „Recenzie: A treia fata de Agatha Christie

  1. Eu am citit multe carti scrise de Agatha Christie, pot spune ca in adolescenta era autoarea mea preferata iar Hercule Poirot detectivul pe care il indrageam cel mai mult. Cand am fost in Anglia, am vrut sa merg pe urmele ei dar pana la urma nu am reusit.

    Apreciază

  2. Agatha Christie este și va rămâne mereu în topul scriitorilor buni.
    Mi-a plăcut tot ce am citit scris de autoarea aceasta.
    Mulțumim pentru recomandare!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.