De ce sunt oamenii rai?

Idee, Lume, Stilou, Radieră, Hârtie, Bec

Bună și bine v-am găsit.

De multe ori mi-am pus întrebarea: De ce sunt oamenii răi? și din păcate nici până azi nu am găsit răspunsul.

Și nu e ca și cum lucrurile se întâmplă așa abia acum în prezent, adică dacă stăm să citim până și în Biblie avem dovada că oamenii erau răi.

Din păcate există oameni care se hrănesc cu suferința altora, mi se pare ceva absolut bolnav și greșit din toate punctele de vedere.

Dacă stăm să privim lucrurile din punct de vedere economic, cei bogați au ceva cu cei săraci dar și invers, frumoșii cu urâții dar și invers, slabii cu grașii dar și invers și stai și te uiți și analizezi totul și te gândești: De ce? Cu ce te ajută?

Nu înțeleg de unde atâta răutate și atâta gelozie, de ce să nu vrem să ne ajutăm între noi și să ne ridicăm unii pe alții, adică mă uit uneori la tv și văd cum femeile se ceartă între ele, când ar trebui să se susțină una pe alta, e foarte urât totul și uneori mă întreb unde o să ajungem.

Deși mă bucur că tehnologia a evoluat, uneori lucrul asta mă și sperie, pentru că ajunsă în mână cui nu trebuie, poate să strice mai mult decât să ajute.

Iar pe internet e mult mai ușor să te porți urât pentru că nu te vede nimeni și atunci ai o anumită siguranță, te ascunzi în spatele unui nume, a unei poze care e posibil să nu fie a ta și începi să arunci cu noroi pentru că asta te face pe tine să te simți bine, aiurea nu?

Din păcate toți uită ceva esențial, uită că sus există un Dumnezeu, indiferent că ei cred sau nu în El și că acesta vede tot și știe cum să acționeze și dacă nu credeți în Dumnezeu, mai există și karma care știți cum se zice: Karma is a bicth! de ce? pentru că ea mereu se întoarce și toate acțiunile noastre se întorc ca un bumerang  înapoi.

Așa că aveți mare, mare grijă, ce spuneți, ce faceți, pentru că tot ceea ce facem se întoarce și dacă tu ai fost rău cu cineva, o să ți se întoarcă, poate nu azi, poate nu mâine, poate nu de la aceeași persoană, dar o să se întoarcă și nu o să ți placă.

Haideți să fim mai buni!

Să aveți o zi superbă!

12 gânduri despre „De ce sunt oamenii rai?

  1. Doar pentru ca nu i s a intors acum, asta nu inseamna ca nu o sa se intoarca niciodata, nu stiu, e parerea ta si ti o respect desi nu sunt de acord cu ea ☺️

   Apreciază

 1. Unii se hrănesc din ură și răutate. Dar, nimic nu rămâne neplătit pe lumea aceasta sau, fiecare pasăre, pe limba ei piere. Asta, pentru înțelegerea tuturor celor care nu cred în karma sau orice altceva.
  Adevărat, dacă putem, ideal ar fi să nu-i luăm în seamă.

  Apreciază

  1. Ei vorba vine, ma supara asa in general oamenii care sunt rai fara sa le faci ceva, ca nu le inteleg motivul, dar, asta e, pe unii doar atat ii duce capul.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.