Acasa

Colectia mea de masti

beauty-treatment-163540_1280.jpgBună și bine te-am găsit.

Articolul ăsta o să fie doar despre Măști, pentru că am observat că este un subiect destul de popular, au început să prindă foarte mult teren în ultimul timp, mai ales cele de tip fâșie, despre care am mai vorbit aici, însă azi vreau să îți vorbesc despre toate măștile mele.

Majoritatea sunt la pliculeț, însă având în vedere că am o față destul de mică, mi-au ajuns pentru destul de multe folosiri ca să pot spune că mi-am făcut o impresie.

Nu o mai lungesc că sunt destul de multe produse și m-am gândit să le pun pe categorii, însă înainte de a le prezenta, aș vrea să spun că eu păstrez după prima utilizare măștile tip fâșie, pentru că rămâne mult ser care mai poate fi utilizat:

MĂȘTI TIP FÂȘIE

1)Dr.Jart+ Porecting Solution, este o mască neagră, pe care după ce o aplici începe să facă spumă, niște bule care mă cam mâncau, mă gâdilau defapt, mă așteptam de la ea la mai multe, pentru ca produsele Dr.Jart+ nu sunt chiar așa de ieftine.

În schimb mi-a lăsat tenul super lipicios și nu am văzut vreo diferență după utilizare, deci nu o recomand.

2)Tony Moly Avocado mask pentru nutriție, eu am mai încărcat o mască de la aceeași firmă, era cu roșii și m-am îndrăgostit de ea, legat de aceasta, e bunicică, hidratează tenul, dar nu cred că o să o recumpăr.

MĂȘTI CU CARE POȚI SĂ DORMI

1)Balea Sleeping mask cu ceai verde, m-a dezamăgit, lasă tenul foarte lipicios, a trebuit să mă șterg cu șervețelul umed pentru că nu suportam să mă culc cu tenul așa încărcat, nu o recomand.

2)Ultra facial overnight hydrating masque de la Kiehl’s, ei uite, asta este o mască care își merită toți banii, e genială, în primul rând că iluminează foarte bine tenul, te face să arăți de parcă ai făcut un tratament scump la salon, hidratează, eu am primit-o când am fost la Afi Palace în București pentru a-mi face un test  la ei și mi-au oferit mai multe mostre, printre care și aceasta. O recomand din suflet, nu știu cât costă, știu că au prețuri destul de maricele cei de la Khiel’s, însă merită 100% .

MĂȘTI NORMALE

1)Peel off mask de la Balea, avea două capete, eu deobicei sunt mare fană măștilor de acest tip, mi-a plăcut mult că îmi simțeam tenul curat după ce o foloseam.

2)Multimasking de la Balea, vrea să imite un pic măștile de la L’Oreal, la un capăt aveam o mască roz pentru hidratare și la celalt capăt era o mască verde cu argilă, mi-a plăcut foarte mult cum se simte tenul după folosire, e interesantă.

3)Love Nature Clay mask de la Oriflame, e produsul care mă ajută vara să scap de tenul gras, usucă foarte mult fața, de aceea o folosesc doar vara, sau doar când îmi simt tenul super încărcat și vreau să îl curaț cum trebuie.4)Purple clay mask de la Sephora, îmi place mult ambalajul, ei zic că e pentru 4 folosiri, la mine a depășit acest număr, în principiu curăță foarte bine, nu pot să zic că la nivelul hidratare mă dă gata.

5)Mai am două măști de la Schaebens, eu le-am primit de la cineva din Germania, amundouă sunt pentru ambele tipuri de ten din ce mi dau seama, una e cu Goji, Acai, Unt de Shea și încă ceva (nu știu ce înseamnă ultimul cuvânt și nici nu găsesc pe net) și cealaltă e cu Aloe Vera, Avocado, Castravete și Uree.

Ambele fac cam același lucru, lasă tenul catifelat și hidratat.

Și asta e tot ce am, după cum se poate vedea, îmi plac destul de mult măștile.

Aș fi curioasă să știu: Tu ce măști îmi recomanzi?

Până la următorul articol:

Să ai o zi superbă!!!

 

Anunțuri

Un cadou pentru un #BiggerChristmas

Bună și bine te-am găsit.

Crăciunul ne cam bate în ușă, cei de la Aoro by Notino s-au gândit să fie Moș Crăciunul meu anul ăsta și mi-au oferit un voucher din care am putut să mi aleg niște produse de pe site pe care să le încerc.

Anul ăsta ei au o companie plină de surprize #BiggerChristmas îi zice, pentru că ei cred că Bigger Christmas=More joy și nu pot să nu fiu de acord cu ei.

Continuă lectura „Un cadou pentru un #BiggerChristmas”

De gatit: Penne cu ton

background-2068217_1280.jpgBună și bine te-am găsit.

Astăzi revin cu un concept nou la mine pe blog, o nouă rubrică și anume De gătit, este un proiect pe care îmi doresc să îl încep de ceva timp.

Anul ăsta mi-am descoperit pasiunea pentru gătit și am zis să o împărtășesc cu tine, nu știu cât de regulat o să apară acest articol, poate doar o singură dată pe lună, habar n-am.

Continuă lectura „De gatit: Penne cu ton”

Favoritele lunii noiembrie+produse terminate

autumn-2902576_1280.jpgBună și bine te-am găsit.

Pentru că am întârziat atât cu Favoritele lunii noiembrie, cât și cu produsele terminate, m-am gândit să le unesc într-un articol mare, sper să îți placă și nu mă mai lungesc că sunt multe de zis:

Continuă lectura „Favoritele lunii noiembrie+produse terminate”

Si de-as fi ambasador

Bună și bine te am găsit.

Azi este timpul pentru ultima probă din cadrul competiției Superblog 2017 la care particip și eu de ceva timp.

Când am văzut enunțul probei, trebuie să recunosc că am cedat un pic, deoarece nu prea îmi stă în fire să vorbesc despre haine de gravidă sau haine de alăptare, însă n-am vrut să mă dau bătută.

Continuă lectura „Si de-as fi ambasador”